Marina POBESNELA kad je saznala da je Darko varao, sprema OSVETU? “Ima da radi samo za dete i mene”

Nakon što su isplivali dokazi navodne prevare, strasti su se dodatno uzburkale

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Bivša verenica pevača Darka Lazića, Marina Gagić, pobesnela je nakon što je videla dokaze o tome da ju je Darko navodno varao sa pevačicom oliverom Mijatović.

Marina je van sebe zbog dopisivanja koje je videla, ali i zbog njegovih izjava povodom tih poruka. Poverila se svojoj okolini da će ga praktično uceniti, jer zna mnoge njegove “mutne radnje” za koje javnost nije obaveštena – rekao je izvor blizak Marini za Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Njoj nije ostavio ni deo onoga što je Ana Sević uzela posle njihovog braka. Moraće da daje mnogo više za nju i Alekseja, rešena je u nameri da mu naplati za sve. Drugarici je sinoć besno u telefonskom razgovoru rekla: “Ma, ima da radi samo za mene i sina, ne zanima me” – zaključio je izvor.

Podsećamo, Darko se oglasio ovim povodom i Marinu i Oliveru nazvao “nebitnim”.

– Nemam komentar za nešto što je bivše, što me ne zanima u životu. Toliko dajete prostora i Oliveri i Marini ne znam za šta! Jesu one toliko bitne? One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa. Ko ih pominje bez mene? Nebitne su! Ko su one? Ova propala pevačica, ova hoće da bude poznata. Marina nije mogla da je smisli, sad su odjednom njih dve najbolje drugarice, kao one teraju meni inat. Što preko mojih leđa? Marina treba da čuva dete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? Olivera je htela da mi bude devojka, ali nikad nije ni bila, jurila me i uhodila po nastupima – istakao je Lazić za Telegraf.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar