Đilas NAJVEĆI LAŽOV na svetu: Kleo se da je Šolaka video samo 2 puta na golfu, pa zajedno kupili Vijesti

Kupovinom medija Dragan Đilas pruža sebi priliku da odgovara isključivo na pitanja koja njemu odgovaraju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas još jednom je dokazao da je najveći lažov na svetu. Naime, on se sinoć, tokom intervjua koji je dao za crnogorske “Vijesti”, kleo da je kontroverznog tajkuna Dragana Šolaka video samo dva puta u životu, i to na golfu, a zatim su on i Šolakova “Junajted medija” kupili ovaj medij!

Na portalu “Vijesti” objavljeno je da je “Junajted medija” potpisala pismo o namerama da otkupi 51 odsto “Vijesti”, novine, portala i televizije iz Crne Gore.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Đilas je tokom jučerašnjeg intervjua ovom mediju praktično izjavio da su Srbi u Srebrenici počinili genocid. Naime, kada je upitan da li su Srbi počinili genocid u Srebrenici, rekao je da poštuje odluku Međunarodnog suda pravde, a opširnije o tome pročitajte klikom OVDE.

Jasno je da Đilas kupuje medije po regionu i da je jedini cilj ove “poslovne saradnje” da lider SSP, koji je poznat po autošovinističkim i srbomrzačkim stavovima, nastavi da napada srpski narod i predsednika Aleksandra Vučića, u težnji da ih uništi.

Kupovinom medija Dragan Đilas pruža sebi priliku da odgovara isključivo na pitanja koja njemu odgovaraju.

MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo ko je pokušao da smesti aferu “Jovanjica” Andreju Vučiću!

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar