Danas umereno OBLAČNO vreme: Jesenje kiše na pragu, temperatura raste – evo šta nas očekuje

Minimalna temperatura od 8°C do 13°C

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Shutterstock, Objektiv.rs/Tamara Gak

Umereno oblačno vreme očekuje nas danas, sa sunčanim intervalima i nekoliko stepeni toplije u odnosu na četvrtak. Manje sunčanih intervala biće ujutru, dok se popodne očekuju duži sunčani periodi usled razilaženja oblaka.

Više sunčanih sati biće i u centralnim predelima. U pomoravlju i podunavlju će duvati umeren jugoistočni vetar. U ostalim krajevima vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Minimalna temperatura od 8°C do 13°C, a maksimalna od 18°C u Dimitrovgradu do 23°C u Prijepolju. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 12°C do 15°C.

U Beogradu umereno oblačno sa sunčanim intervalima i nekoliko stepeni toplije u odnosu na četvrtak. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna do 21°C. Uveče suvo, a temperatura u 22h oko 14°C.

U Nišu umereno oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije tokom dana. Vetar slab severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 21°C.

Užički region očekuje razilaženje oblaka uz duže sunčane periode i nekoliko stepeni toplije tokom dana u odnosu na četvrtak. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 11°C, a maksimalna od 20°C do 22°C. Na Zlatiboru i Tari do 16°C.

U Vojvodini promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i nekoliko stepeni toplije tokom dana u odnosu na četvrtak. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 13°C, a maksimalna od 20°C do 22°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 12°C do 14°C.

U Novom Sadu umereno oblačno sa sunčanim intervalima i nekoliko stepeni toplije u odnosu na četvrtak. Vetar slab do umeren jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 21°C.

U Subotici promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i nekoliko stepeni toplije tokom dana u odnosu na četvrtak. Vetar slab do umeren jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 20°C.

Vreme narednih dana
U subotu jutro hladno, a tokom dana sunčano sa prijatnom temperaturom, malo iznad 20°C. U pomoravlju i podunavlju će duvati umeren jugoistočni vetar. U ostalim krajevima vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 10°C, a maksimalna od 20°C do 23°C.

U nedelju i ponedeljak pretežno sunčano uz dalji porast temperature. U pomoravlju i podunavlju će duvati umeren do pojačan jugoistočni vetar. U utorak takođe toplo uz umereno naoblačenje. U sredu i četvrtak postepeno svežije i oblačnije sa kišom povremeno, prema današnjoj prognozi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar