Objektiv saznaje šta se krije iza TRANSFERA godine: JK tražila 250.000 evra, Ceca pristala za 100?

JK nije želela da ide ispod svoje cene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Mnogo se nagađalo o razlogu odlaska Jelene Karleuše iz žirija „Zvezde Granda” i zašto je baš njena najveća suparnica Ceca Ražnatović izabrana da je zameni.

Objektiv ekskluzivno otkriva da je i u ovoj priči glavni akter bila finansijska injekcija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Karleuša je na kraju prošle sezone tražila veći honorar, odnosno 250.000 evra, što su čelnici „Granda” odbili, da bi Ceca pristala za više nego duplo manje! Karleuša je izgleda bila preskupa za „Grand”, koji je u vlasništvu „Junajted medija”, odnosno Dragana Šolaka, a znajući koliko je novca donela u pomenutu medijsku kuću, zbog šoua koji je pravila na televiziji, pevačica je tražila ono što zaslužuje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: M.M./ATAImages

ZNA KOLIKO VREDI

‒ Jelena zna koliko vredi i svesna je da je velika gledanost takmičenja bila velikim delom zbog nje i zbog toga je smatrala da zaslužuje više. Naišla je na barijeru i nije htela sebi da dozvoli da ostane u „Grandu” za manju svotu novca – rekao je izvor za Objektiv.

OSTATAK OVOG I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA

BONUS VIDEO: 

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. mozda vredi toliko kad radi narturalnu razmenu za tasnice ali vredi kao svaki drugi pajac.Jadan je narod kom je taj primitivni vid zabave interesantan. Da vredi IMALA BI PUBLIKU NA KONCERTIMA ai koncerte a ne splaviće i 3 pesme dve solo a treća duet. Zamajavanje mladih talenata koji misle da dolaze na takmičenje a u rijaliti da se nadnjima izivljavaju , da ih vredjaju i da budu statisti ONIMA KOJI STALNO POBEDJUJU JEDNIMA TE ISTIMA čija je svojina cela emisija. Ona j 8=====D od pevača . Samo ona i plaćeni novinari kazu da je dobra.Karijera blaćenjem drugih i samohvaljenjem.

    Odgovori

Ostavite komentar