DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 30. septembar: ŠKORPIJA trenira strpljenje, JARCU stižu pozitivni obrti na ljubavnom planu

Ribe treba da se pripreme za poslovne uspehe koji im dolaze u susret

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Ako insistirate na samostalnosti možete se naći usred svojih ambicija. To vam danas oduzima mnogo energije. Možda ne vidite, ali pored vas je neko ko će vam rešiti problem i zato ne preterujte sa emocijama. Vaše opšte stanje organizma je solidno.

BIK

Danas pravite velike korake a to će vas mnogo usrećiti. Aktivno učestvujete u sadašnjosti. Ne polju ljubavi pogledajte unapred, a ne unazad. Tada možete doneti odluku. Upoznajte sebe u boljem svetlu i prilagodite se okolini. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Imate mogućnosti da danas izrazite svoj talent u pisanju ili govorništvu. U tome pronalzite čaroliju i inspiraciju. Takođe je ovo dan kada možete da ostavite druge po strani. Imate pravo da stavite akcenat na sebe. Vaše opšte stanje je dobro.

RAK

Nemojte donositi ključne odluke iako puno razmišljate o promenama. Ostavite to za neki drugi dan. Na polju ljubavi isto pravilo važi. Ne donosite ishitrene odluke, jer možete pogrešiti. Radite na sebi, osnažite misli. Polje zdravlja nije ugroženo.

LAV

Ako pripadate samostalnim Lavovima razmišljate o putovanju. Zaposleni Lavovi imaju previše posla da bi mogli da se opuste. Izvesna je velika napetost i manji sukob sa saradnicima. Emotivno ste obuzeti sjajnim obećanjima. Nemate veće zdravstvene tegobe.

DEVICA

Šta je rečeno rečeno je i učinjeno, nema nazad. Zato pokupite svoje adute i krenite napred. Ništa drugo vam ne preostaje. Imate dovoljno vremena da promenite mišljenje i zadovoljite obe strane u emotivnim odnosima. Polje zdravlja je dosta solidno.

Nedeljni horoskop od 27. septembra do 3. oktobra: Evo ko treba da bude uporan, a ko strpljivo da čeka svojih “5 minuta”

VAGA

Dok se okrenete oko sebe neke poslovne prilike su prošle. Ne brinite, dolaze i sledeće i nemojte ih promašiti. Podrška koja vam je potrebna na emotivnom planu izostaje. Sumnjate u sopstvene procene i intuiciju. Nemate veći problem sa zdravljem.

ŠKORPIJA

Nezadovoljni ste pozicijom ali se danas to neće menjati. Pokušajte da trenirate strpljenje jer vam je neophodno. Skrivena osećanja nikome ne pomažu i zato je potrebno da se malo otopite i pokažete ljubav. Imate pravo da se osećate sjajno.

STRELAC

Gledate u tuđe greške a vaše prolaze bez opomene. Povedite računa o sopstvenim pozicijama i poslu na kojem imate odgovornost. U ljubavi je prisutan rizik koji odavno niste preuzeli. Pokušajte danas, rizikujte u ljubavi. Ugroženi su vam disajni organi.

JARAC

Fokusirani ste na jedan poslovni problem i imate šanse da ga rešite. Definišite poslovne odnose jer nisu jasni. Pozitivni obrti na ljubavnom planu popraviće vaš dan. Imate šanse za divno druženje sa prijateljima i partnerom. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Poslovnu priliku koristite mudro i strpljivo. Nemojte biti brzopleti da ne pogrešite u koracima koje dobro poznajete. Imate posebnu snagu privlačnosti. Zato iskoristite svoje ljubavne moći i birajte šta vam je drago. Manje stomačne tegobe.

RIBE

Imate pojačan osećaj vrednosti, a to vas vodi ka većim i boljim poslovnim ponudama. Zaslužujete sve što vam dolazi, pa se ne plašite uspeha. Na polju ljubavi volite izazove i zato jurite neuhvatljivo a ono što je pored vas nije vam zanimljivo. Zdravlje dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar