“Strahujem da ih je neko PRESREO”: Gordanin brat OTKRIO gde se nestaloj porodici iz Aleksinca gubi trag

On dodaje da je nestanak prijavljen policiji u utorak nakon što menjačnica ni tog dana nije bila otvorena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Gak, Facebook/Printscreen

Novica Aritonović, rođeni brat nestale Gordane Đokić, kaže da se njegovoj sestri sa porodicom prilikom povratka iz Moravca izgubio svaki trag na potezu od Moravskog mosta ka gradu i da strahuje da ih je možda neko presreo.

– Čuo sam se u nedelju sa sestrom, mi smo išli na neku svadbu porodičnu, a oni kod Goranove majke u Moravac da prave zimnicu. Sve je bilo u redu u tom razgovoru. Oni su krenuli oko ponoći iz Moravca i poslednji put su ih kamere snimile kod auto-perionice na izlazu iz Žitkovca. Trag im se gubi negde između Moravskog mosta i grada. Ne znam šta se desilo, mogu samo da pričam na glas i nagađam da su presretnuti negde i da je neko pod pretnjom i prisilom odvezao auto negde. Nema šanse da su otputovali negde jer je u stanu policija koja je obila vrata pronašla ličnu kartu i novčanik moje sestre – priča Aritonović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On dodaje da je nestanak prijavljen policiji u utorak nakon što menjačnica ni tog dana nije bila otvorena. Jedna rođaka je došla do menjačnice i kad je videla da ne radi obavestila je ostale rođake i tada su svi shvatili da nešto nije u redu.

Podsetimo, porodica Đokić – Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija, nestali su 26. septembra nekoliko minuta posle ponoći. Telefoni su im od tad nedostupni, na mreži nisu bili, a nisu se vratili ni kući. Policija intenzivno traga za njima i moli građane Srbije za pomoć – ako ste ih videli pozovite policiju.

– Ova porodica je poslednji put viđena 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se „folksvagenom pasat“ crne boje aleksinačkih registarskih oznaka AL 028 – AI uputili ka Aleksincu. Policija moli građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982 – saopštio je MUP.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar