Bila je prodavačica na PIJACI, a onda postala MILIJARDERKA: Natalijina životna priča je kao iz FILMOVA

Životna priča dame čijoj se lepoti divi svet jedna je od onih kakve viđamo samo na filmovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimedia

Proslavljena manekenka Natalija Vodianova rođena je 1982. godine u Gorkiju u Rusiji, u veoma siromašnom kraju. Odrastala je u nemaštini sa dve polusestre, Kristinom i Oksanom, od kojih je jedna obolela od cerebralne paralize.

U ranom detinjstvu otac ju je napustio, a kako bi imale da se prehrane, Natalija je sa majkom i sestrom na pijaci prodavala voće i povrće. Osim za osnovne potrebe, najveći deo zarađenog novca odlazio je na lečenje bolesne sestre.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Teški trenuci i velike životne nedaće Nataliju su pratile sve do njene 15. godine, kada joj se život naprasno promenio iz korena. Naime, sasvim slučajno, baš na pijaci na kojoj je radila, primetio ju je agent iz jedne modne agencije, a ovaj neočekivan susret doneo joj je slavu i novac o kojima je do tog trenutka mogla samo da sanja.

Natalija je tada počela da radi kao model u jednoj ruskoj agenciji, a samo dve godine bile su joj potrebne da očara svetsku modnu scenu. Sa 17 godina preselila se u Pariz, a poslovne ponude samo su pljuštale. Upravo tada ova lepotica je dobila nadimak koji je prati do danas – Supernova.

Za veoma kratko vreme Natalija je postala jedan od najtraženijih i najplaćenijih modela. Milionski ugovori, naslovne stranice najprestižnijih modnih magazina, kampanje za najveće modne kuće poput Gučija, Šanela, Prade, Hugo Bosa učinili su je trećim najuspešnijim modelom na svetu i doneli joj 20 miliona dolara.

Osim zanimljive priče o putu ka uspehu, i privatni život slavne manekenke privlači izuzetno veliku pažnju javnosti.

Naime, na njenu lepotu malo ko je mogao da ostane ravnodušan, a ona je svoje srce 2001. godine rešila da pokloni milijarderu Džastina Portmana. Tokom desetogodišnjeg braka dobili su troje dece, a njihova njihova ljubav često je isticana kao moderna bajka, s obzirom na to da on potiče iz bogate, plemićke, a ona iz siromašne porodice.

Ipak, njihovoj ljubavi 2011. godine je došao kraj i Natalija je rešila da ostavi Džastina, koji je kasnije u javnosti komentarisao njihov brak u negativnom kontekstu, tvrdeći da se pored manekenke osećao veoma loše.

– Osećao sam se kao stara iznošena Luj Viton torba. Ponašala se prema meni kao da me se stidi. Ponašala se veoma loše prema meni, a kada je razvod konačno okončan, ja sam otišao na rehabilitaciju od svega. Kada sam je posle nekog vremena čuo, rekla mi je da joj uopšte ne nedostajemo moja porodica i ja, kao i to da joj ne pada na pamet da ponovo budemo familija – ispričao je Džastin jednom prilikom.

I dok je njen bivši princ na belom konju tugovao, Natalija je vrlo brzo uplovila u novu romansu. I ovog puta u pitanju je bio milijarder, Antoan Arno, za kog se udala 2020. godine.

foto: Profimedia

Tridesetdevetogodišnja manekenka i majka petoro dece, od kojih je dvoje dobila u vezi sa Antoanom, izgovorila je sudbonosno “da” na građanskom venčanju u Parizu, u krugu članova najuže porodice.

Natalija danas živi i radi u Parizu i uživa u skladnom porodičnom životu sa svojim suprugom i njihovim naslednicima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar