Stiže serija “Dara iz Jasenovca”: Već dodeljene glavne ULOGE, a evo ko će glumiti Daru i njenog brata

On je dodao da je sa oboje imao prilike da radi u prošlosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Film Predraga Gage Antonijevića “Dara iz Jasenovca” izazvao je burne reakcije domaće i svetske javnosti, a uskoro ćemo gledati i istoimenu seriju u kojoj će biti prikazani susret i sudbina glavnih junaka 50 godina kasnije.

– Razmišljao sam o ‘Oluji’, ali sam odustao. ‘Oluja’ bi na ovu ‘Daru’, koja počinje zbegom, bila zbeg na zbeg. Sredinom oktobra trebalo bi da radimo otvaranje serije ‘Dara iz Jasenovca’, susret Dare i Bude pedeset godina kasnije. Ljubomir Bandović će igrati Budu, a Mirjana Karanović će igrati Daru. Veoma sam uzbuđen što ću režirati, scenario je odličan, a njih dvoje su genijalni glumci – otkrio je Gaga Antonijević.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je dodao da je sa oboje imao prilike da radi u prošlosti, prenose Novosti.

– Radio sam sa oboma ranije, i znam da je tu nebo granica. Biće to sjajno otvaranje kojim će se zaokružiti taj ciklus. Znamo da su neka deca preživela, ali i da su braća i sestre bili razdvojeni, poslati po hrvatskim kućama, pokatoličeni… Mnogi od njih se više nikada nisu sreli, iako su preživeli. Neki jesu, ustanovili su ko su i odakle su, a neki se traže do današnjeg dana. Zato mi je važno da se ciklus zatvori, da njih dvoje na kraju odlaze, ali ne znamo koja im je sudbina – dodao je Antonijević.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar