Đilasova Rada Trajković dobila naknadnu pamet: “Kurti i Vjosa šire nacionalnu mržnju prema Srbima”

Ona se oglasila na svom Tviter profilu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Rada Trajković, političarka sa Kosova i Metohije i saradnica lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i Marinike Tepić godinama je govorila hvalospeve o Aljbinu Kurtiju i Vjosi Osmani.

Ona je zajedno sa Đilasom i Marinikom često govorila da su Kurti i Vjosa najbolje rešenje za Srbe na KiM.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim,  odjednom je dobila naknadnu pamet, pa je na svom Tviter nalogu iznenađeno poručila da Kurti i Vjosa šire nacionalnu mržnju prema Srbima.

– Ironija je da su napadnuti Srbi čekali u redu ispred jedne KS insitutcije da zadovolje svoje administrativne potrebe kao KS građani. Ali šta i očekivati kad Kurti i Osmani već mesecima pred KS institucije stavljaju etničko-albanski predznaki inspirišu podozrenje prema srpskoj zajednici – napisala je Trajković na Tviteru.

Foto: Printscreen

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. ne znam kako ovu ženu nije sramota da se oglašava...zašto je neko ne pita u kakvom je stanju ostavila Dom zdravlja u Gračanici...kako je vodila javne nabavke...pa ta žena je patološki kriminalac koji se ni po čemu ne razlikuje od bilo kog mafijaša samo što je to što je radila mogla da prikriva na malo bolji način...a najčešće glumatanjem patriotizma...

    Odgovori
  2. Eto i ovaj oblik zivota se oglasio. Bolje da se vise ne oglasava ona je jedan beskicmenjak koji okrece stranu kako vetar duva. Neka ostane tamo gde je i bila nama vise ne treba. Pokazala je svoje pravo lice jadnica jedna.

    Odgovori

Ostavite komentar