Pričalo se da je rođaka njegove bivše ŽENE: Naš glumac uživa u braku sa 21 godinu mlađom KOLEGINICOM

On važi za velikog zavodnika i gledaćemo ga u domaćoj verziji "Dinastije"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Glumac Branimir Popović u domaćoj verziji legendarne serije “Dinastija” tumači ulogu Blejka Karingtona, odnosno Branka Kadića.

Branimir je nedavno istakao da mu je velika čast što radi na seriji koja će imati 220 epizoda, ali da istovremeno trpi njegov privatan život, jer će neko vreme biti razdvojen od supruge Sanje Jovićević, takođe glumice, i njihove ćerke Sofije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Užasno nedostajemo jedni drugima – rekao je on za Blic.

– Cilj je da se jedan scenario koji je fantastično napisan pre 40 i više godina ponovo vrati u život jer je toliko generacija prošlo, da i one koje su to gledale, su zaboravile. Sećaju se nekih likova kroz maglu nekog Blejka, Felon… Međutim, ako imamo jedan fantastično skrpljen scenario, zašto da ne? Nije to prvi rimejk neke dobre serije koja je bila prisutna ranijih decenija. To govori da postoji interesovanje da uradimo kako mi to doživljamo, da se i izrazimo i prikujemo ljude da gledaju naše tumačenjej problema koji su bili prustni pre 40 godina u Americi. Sada je to deo našeg života, sveta oko nas i tu nema nikakvih nepoznanica – dodao je glumac tada.

FOTO: printscreen/youtube

Branimir je već devet godina u braku sa koleginicom Sanjom Jovićević koja je 21 godinu mlađa od njega i sa kojom ima ćerku Sofiju. Njih dvoje su se upoznali na snimanju serije “Budva na pjenu od mora” u kojoj je ona tumačila glavnu ulogu.

Venčali su se u novogodišnjoj noći 2013. godine na Jahorini, a sada je Popović otkrio da će se i njegova supruga priključiti ekipi “Dinastije”.

– Sanja će igrati u seriji. Ne znam kako se zove lik koji će tumačiti. Ona će snimati u septembru, oktobru, dva meseca. Imaćemo zajedničkih scena. Njen lik je vezan za Blejka, radi kod njega. Dođe do sukoba između Blejka i te osobe i onda ona prelazi u protivnički tabor kod Aleksis i radi protiv Blejka. Biće zanimljivih scena – rekao je on za pomenuti medij.

Pre nego što je upoznao lepu Sanju, glumac je bio u braku sa Milenom Jovićević za koju se spekulisalo da je Sanjina rođaka.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar