Zvezdini klinci započinju odiseju u Ligi šampiona: Da Evropa vidi ko smo!

- Raduje me i to što ću moći da računam na Marinkovića i Lazetića, dva veoma važna igrača za naš tim - ističe Neđić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde otputovali su u Severnu Irsku gde će odigrati prvu utakmicu u Ligi šampiona za mlade protiv ekipe Sent Patrika u sredu od 20 časova i 45 minuta. Očekivanja su kako šef stručnog štaba Marko Neđić tvrdi – najveća.

– Mi smo Zvezda i uvek idemo na pobedu i to je nešto što govorim i igračima pred svaki meč, bez obzira na to ko nam je rival. Želimo da se nadmećemo, da pokažemo naš stil igre i to da negujemo napadački fudbal. Cilj je da se u Beograd vratimo sa pozitivnim rezultatom, ali i da fudbalski ostavimo dobar utisak, a verujem da ćemo biti sposobni oba da ostvarimo – počeo je Neđić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zdravstveni bilten je dobar, a Neđića raduje i to što će moći da računa na golmana Stefana Marinkovića i napadača Marka Lazetića koji načelno treniraju sa prvim timom Crvene zvezde.

– Ima mnogo umornih, rovitih, neki su nedavno završili reprezentativne obaveze, ali šta je tu je. Gust je raspored, ušli smo u seriju utakmica, ali će svi biti spremni za meč sa Sent Patrikom. Raduje me i to što ću moći da računam na Marinkovića i Lazetića, dva veoma važna igrača za naš tim.

Prošle godine je Liga šampiona za mlade otkazana zbog korona virusa, ali Neđić i njegovi puleni će imati priliku da ove godine pokažu sve što znaju.

– Želimo da svi u Evropi vide kakav fudbal igraju omladinci Crvene zvezde. Prošle godine smo bili sprečeni, sada smo još mlađi nego tad, većina fudbalera od tada je sada u Grafičaru. Ali i ovo su veoma talentovana deca u koju čvrsto verujem i želim da tokom čitavog takmičenja pokazujemo kvalitet – zaključio je Neđić.

Spisak putnika za Severnu Irsku: Stefan Marinković, Nikola Borjan, Ognjen Mimović, Stefan Leković, Stefan Melentijević, Viktor Radojević, Bratislav Marić, Luka Lečić, Marko Ćurić, Marko Stojanović, Nikola Pantić, Lazar Đurić, Uroš Branković, Mihajlo Milosavić, Mirko Nikolašević, Stefan Pirgić, Luka Bošković, Marko Lazetić, Aleksandar Kahvić i Davor Rakić. Kada je reč o stručnom štabu, to su osim Marka Neđića još Petar Petrović (asistent), Bojan Jorgačević (trener golmana), Srđan Ivković (kondicioni trener), Vladimir Simić (analitičar), kao i medicinski trio: Milan Selak, Igor Đorđević i Vladimir Antonović.

Bonus video:

“Obećao sam pokojnom ocu da ću stići do Zvezde”: Mangupsko vaspitanje na Marakani sa ciljem – biti čovek!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar