“Dinastija” iznedrila nove nade našeg glumačkog neba: Evo ko su glumci iz serije o kojoj BRUJI Srbija

Bez obzira na uzrast, gotovo da ne postoji osoba na svetu koja nije gledala ili bar čula za seriju „Dinastija“

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Večeras je počelo emitovanje dugo očekivane “Dinastija” po uzoru na popularnu seriju koja je osamdesetih potpuno oduševila gledaoce širom sveta i s pravom stekla titulu najgledanije sapunice svih vremena.

Da „Dinastija“ ne gubi na popularnosti ni 40 godina kasnije i da je tematika aktuelna i danas, dokaz je američki rimejk, a sada imamo priliku i da gledamo domaću adaptaciju sapunice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U glavnim ulogama nasli su se poznati glumci Branimir Popović, Ana Vasiljević, Sergej Trifunović, Frano Lasić, Milena Živanović, a u ulozi čuvene Aleksis- Marija Karan.

Osim njih u domaćoj adaptaciji “Dinastije” pojavili su se i mladi glumci koje publika nije imala do sada često prilike da vidi, a neki od njih su Jana Mihailović koja tumači lik Jelice koja radi u firmi čuvenog Branka (Blejka Karingtona), Magdalena Mijatović koja je u ulozi Anastasije, Andrej Jemcov u ulozi Stefana i Lazar Đurđević koji tumači lik Ognjena.

Jana Mihailović je završila glumu na Akademiji Umetnosti u Beogradu, a imali smo prilike da je vidimo u “Urgentnom centru” iste produkcijske kuce, u seriji “Slatke muke” i u seriji “Ljubavni Zalogaji” u kojoj glumicu gledamo u ulozi zavodnice Maje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Mihailovic (@jenny___m_)


Magdalena Mijatović zavrsila je glumu u Novom Sadu u klasi profesora Borisa Liješevića, igra Anastasiju, u originalu Felon, a mladu glumicu imali smo prilike da gledamo u pozorištu.


Andrej Jemcov je još uvek student glume na Akademiji Umetnosti, a našao se u ulozi Stefana, Brankovog sina, a iako je jako mlad ne sumnjamo da će se odlično snaći.

Lazar Đurđević je završio Akademiju na Cetinju, tumači lik Ognjena, a publika je mogla da ga upozna u seriji “Šetaci po mjesecu”.


Mladi glumci pokazaće svoj talenat u seriji koja će se emitovati na TV Pink u 21 čas od ponedeljka do četvrtka.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Gledam seriju i moji utisci su polovični. Glumica koja glumi Krustinu ( Kristl Karington), je katastrofa. Ja ne volim osobe koje ne otcaraju usta kada pričaju a kamoli da vidim takve glumice. Za mene je otkrovenje Marija Karan. Super je. Sve u svemu ok, više njih je ok nego onih loših.

    Odgovori

Ostavite komentar