Retko ko se seća PRVOG muža Dare Bubamare: Bio je u ZATVORU, ona tvrdila da mu je NAMEŠTENO (FOTO)

Pevačica se udavala dva puta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Pevačica Dara Bubamara, koja se pre nekoliko godina razvela od Milana Kesića, sa kojim ima sina Konstantina, često se povezuje sa poznatim ličnostima. Njena trenutna romansa sa Markom Dujakovićem Tonijem je navodno završena, a on je samo jedan od brojnih mlađih muškaraca sa kojima su mediji povezivali poznatu pevačicu.

Ipak, retko ko se seća da se ona udavala dva puta i da je Milan Kesić njen drugi suprug. Sa njim je dobila sina Konstantina, ali ljubav nije potrajala, pa su se razveli pre nekoliko godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

O njenom prvom mužu se manje pisalo, a u pitanju je bio Lazar Dugalić, za koga se pisalo da je bio hapšen.

Pevačica se za njega udala u tajnosti 2002. godine, a razveli su se posle pet godina braka. Nedugo posle toga Dara je počela da se viđa sa Milanom, za kojeg se udala 2008. godine.

Lazar je 2003. godine bio šest meseci u zatvoru zbog sumnje da se bavio švercom automobila, a Bubamara je tada tvrdila da on nije kriminalac i da nije kriv.

– Sve mu je namešteno. Bilo mi je teško dok je bio u zatvoru i nikada više suza nisam prolila nego tokom tih šest meseci. Išla sam mu u posetu svakog vikenda. To što smo još zajedno najbolji je dokaz koliko se nas dvoje volimo i koliko je naša ljubav jaka. Oduvek sam znala da je Laki savršen za mene. Vredan je, lep, romantičan i nežan. Osim toga, izuzetno je pametan i govori tri jezika. Naše venčanje biće svadba milenijuma, sa hiljadu zvanica – pričala je tada Dara.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar