Pevačica priznala da je nevinost izgubila SILOVANJEM: “Govorila sam NE, nije pomoglo”

Imala je 17 godina kada se to dogodilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Engleska pevačica Sofi Elis-Bekstor (42) najpoznatija po dens hitu “Murder on the Dancefloor” iz 2000. godine, priznala je u novim memoarima “Spinning Plates” da je sa 17 godina silovao gitarista Džim koji je tada imao 29 godina.

Pevačica je opisala kako se incident dogodio u njegovom stanu pre 25 godina. Sofi je bila u publici, a muzičar je nakon koncerta pozvao u stan da pogleda neke knjige.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sledeće čega se sećam je da smo počeli da se ljubimo. Odjednom smo bili na njegovom krevetu, a on mi je skinuo gaćice. Čula sam sebe kako mu govorim “ne” i “nemoj”, no nije pomagalo – prisetila se.

– Nije me slušao. Imao je seks sa mnom. Bilo me sramota. Tako sam izgubila nevinost i osećala sam se tako glupo. Sećam se da sam zurila u njegove police sa knjigama i samo razmišljala o tome kako je sad gotovo i kako moram dopustiti da se to dogodi – prepričala je.

– Moje iskustvo nije bilo nasilno. Sve što se tu dogodilo je bilo da me nije slušao. Tu je bilo dvoje ljudi, jedna osoba je htela, druga je govorila “ne” i ipak se dogodilo. Nije me čuo kad sam imala 17, ali mislim da će me sad čuti – zaključila je.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar