Počela CarGo biznis liga, otvorila je bivša reprezentativka Milica Dabović

Glavni pokrovitelj najveće košarkaške biznis lige u Srbiji je kompanija CarGo Tehnologies

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Promo/Milan Petrović

Kompanija CarGo Technologies postala je glavni pokrovitelj najveće košarkaške biznis lige u Srbiji, koja će od ove godine nositi naziv – CarGo liga.

Naša bivša reprezentativka Milica Dabović, šutom na koš, revijalno je otvorila novu 2021/2022. sezonu CarGo biznis lige.

Foto: Promo/Milan Petrović

Nakon svečanog uručenja nagrada pobedničkim ekipima, najboljim igračima i članovima idealne petorke, ekipa tima Space jam slavila je pobedu nad ekipom Royal Starting. Velikom broju imena iz sveta košarke i sporta, ali i zainteresovane publike, obratio se organizator CarGo lige, Aleksandar Mitković.

„Jako sam srećan što se ova manifestacija održava već šestu godinu zaredom. Želeo bih da istaknem i posebno se zahvalim kompaniji CarGo, što je prepoznala naše zalaganje i što je omogućila da i ove godine negujemo sportski duh. Takođe, ovom prilikom, želeo bih da se zahvalim i Uniji studenata Sport Index, koji su pomogli u realizaciji celog turnira”.

Početak utakmice ekipa Shuffle i Flaming Lions, označio je i početak takmičenja pedeset timova, raspoređenih u pet divizija, koji će se, po prvi put, boriti za vredne nagrade.

Generalni sponzor, kompanija CarGo, najavila je veliki broj noviteta ove sezone.

„Želeo bih da se zahvalim svim timovima, koji ove godine učestvuju. Pored toga, i svim ekipama, koje zbog velike zaintresovanosti, a ograničenog broja, nisu bili u mogućnosti da obezbede svoje mesto u takmičenju. Verujem da ćemo opravdati očekivanja svih poštovalaca ovog sporta, jer iako takmičarskog tipa, liga je pre svega tu da košarkaški
entuzijasti i njihovi najmiliji provedu kvalitetno vreme na terenu i van njega. U mečevima koji slede, očekuju nas gosti i igrači iznenađenja, sponzorski paketi i prenosi utakmica. Statistiku mečeva možete pratiti i na sajtu Cargoliga.rs“, izjavio je Vuk Guberinić, direktor kompanije CarGo.

Utakmica je završena pobedom Flaming Lions-a, zahvaljujući Vukašinu Boškoviću, koji je ubacio devet trojki.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar