Vodim ljubav sa 21 godinu starijom komšinicom, ona me je svemu naučila, ali JEDNO ne želi da mi uradi!

Mislio je da su mu se ostvarili svi snovi, ali...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Mladi Englez je uživao u aferi sa starijom komšinicom, ali se sada našao u velikom problemu.

– Ja imam 22, a moja komšinica 43 godine. Dok se nije udala, živela je dve kuće od mene, i uvek mi se sviđala. Kada se odselila, nedeljama sam bio tužan. Zato sam se obradovao kada sam je slučajno sreo na ulici. Pitala me je kako sam, a ja sam joj odgovorio da imam dobar posao u prodavnici sportske opreme – kaže on i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Priznala mi je da ju je suprug napustio, i da je odlučila da se sa decom privremeno preseli kod sestre. Iskrice su odmah poletele između nas, jasno mi je pokazala da joj se sviđam, a ja sam tek tada primetio koliko je ona seksi.

– Rekla mi je da njena sestra radi noćnu smenu, i pozvala me je kod nje na piće. Poprilično smo popili dok su deca spavala, a posle toga smo vodili ljubav u dnevnoj sobi i bilo je fantastično. Videli smo se posle toga još nekoliko puta i svaki put je bilo vatreno u krevetu. Ona je bila moja učiteljica i mislio sam da su ostvareni svi moji snovi – objašnjava mladić.

Foto: Shutterstock

– Kada se s decom vratila svojoj kući, zamolila me je da nikome ne pričam o našoj vezi. Kada se karantin završio rekla mi je da me voli i da želi ceo svet da to zna. Osećao sam se kao da sam na sedmom nebu. Spakovao sam svoje stari i uselio se kod nje. međutim, posle nekoliko nedelja mi je rekla da moram da “nestanem” na par dana jer njen suprug dolazi da vidi decu – napominje Britanac.

Foto: Shutterstock

– Obećala mi je da će to trajati samo nekoliko dana, ali potom mi je poslala poruku da on želi da se pomire, i ja sam morao da se ponovo vratim kod roditelja. Svet mi se srušio, a onda mi je ponovo poslala poruku, ovoga puta, da ju je muž ponovo ostavio i da me ona želi nazad – priča ona.

Foto: Shutterstock

– Potpuno sam zbunjen. Volim je ali nisam siguran šta da radim. Imam utisak da me ona iskorišćava. Šta će se desiti sledeći put kada njen suprug poželi da se oni pomire – u dilemi je Englez.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar