Stanojević se obratio svim navijačima Partizana: Ovo sigurno ima veze s odlaskom Sejdube Sume! (VIDEO)

Sigurni smo da se između redova ovde krije objašnjenje situacije sa Sejdubom Sumom, jer se po društvenim mrežama svašta može pročitati o njemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Trener Partizana Aleksandar Stanojević najavio je da će u utorak 28. septembra održati tribinu na kojoj će odgovarati na sva pitanja navijača.

– Želeo bih da pozovem sve navijače Partizana, sa svih tribina i one koji su kod kuća, da učestvuju u tribini koju ću organizovati. Svako će imati pravo da me pita šta god poželi, sva ona pitanja koja kruže na internetu, teorije zavere i sve što ih muči, mogu da me pitaju i da imamo jednu interaktivnu komunikaciju – istakao je Stanojević i dodao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Važno je samo da budu u crno-beloj opremi. Spreman sam da im sve odgovorim. Bitno je da imaju više od 16 godina, jer je to ozbiljna stvar. Pozivam sve koje interesuje nešto vezano za mene i igrače. Ljudi koji pišu na forumima i na društvenim mrežama, jutjuberi i tiktokeri mogu doći i postaviti pitanja da im sve razjasnim i da mogu da imaju odgovor sa moje strane, da ne bi sami donosili zaključke o nekim stvarima. Samo da nađemo prostor gde ćemo to održati – rekao je Stanojević.

Mesto i vreme održavanja tribine biće naknadno određeno, a u načelu je dogovoreno da to bude u 14 časova.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar