Predsednik Vučić obavio još jedan VAŽAN razgovor o KiM: Srbija će nastaviti da pruža podršku miru

Vučić je istakao da će Srbija nastaviti da poštuje sve sporazume koje je potpisala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Henri Szwarc / Polaris / Profimedia

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa Visokim predstavnikom Evropske unije (EU) za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Borelom.

Predsednik Vučić je istakao da će Srbija nastaviti da poštuje sve sporazume koje je potpisala, sve međunarodne pravne propise i da će nastaviti da pruža podršku regionalnom miru i stabilnosti uprkos neodgovornom, neozbiljnom i kriminalnom ponašanju prištinskih vlasti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Visoki predstavnik Borel je pozvao na strpljenje, očuvanje mira i nastavak dijaloga u Briselu.

Podsetimo, predsednik Vučić je ranije danas putem telefona razgovarao i sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom o situaciji na Kosovu i Metohiji. Opširnije o tome čitajte klikom OVDE.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Šiptari su prekršila sve sporazume 1244 briselski ali i vašingtonski kom je garant predsednik Amerike dakle vređaju predsednika Amerike a to jasno pokazuje da sa šiptarima komanduje onaj neko ko je moćnii od predsednika Amerike a to su j e v r e I koi su od nekoliko potpuno različitih šiptarskih plemena formirali albaniju 1912e I celo vreme su im glavni mentori jevrei iz beča I Budimpešta broz tito je jevrein tito2soros jevrein iz mađarske olbrajt kisindzer kušner...

    Odgovori

Ostavite komentar