Malo ko zna ko je SUPRUGA doktora Colića: SVETSKI je poznata, a evo čime se bavi (FOTO)

Povodom smrti Miodraga Colića članovi ISAPS-a izdali su saopštenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Čuveni doktor Miodrag Colić preminuo je juče u 64. godini. Prof. dr Miodrag Colić je bio svetski priznat specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Bio je vrhunski stručnjak sa preko 30 godina iskustva. Bio je u braku sa čuvenom kostimografkinjom Angelinom Atlagić.

Ona je karijeru gradila u pozorištima širom sveta, pišu Novosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Angelina i Miodrag u zajedničkom intervjuu za “Hello” otkrili su da su veliki zaljubljenici u putovanja.

– Poslednjih godina često je bila moj saputnik, mada joj to nije uvek lako padalo. Posle teških i zahtevnih predstava bio joj je potreban pravi odmor, a to ova moja putovanja često nisu bila. Puno je tu bilo dugih, iscrpljujućih prekookeanskih letova u trajanju od po trideset sati, presedanja po raznim aerodromima, sletanja na poljane bez piste i rizičnih letova malim avionima za samo dva putnika kroz olujne oblake, borba sa malaričnim komarcima, sedenja na krateru aktivnog vulkana, jahanje po afričkim zabitima, pa i deportacija koju smo doživeli u Svazilendu, jer nismo imali vizu – rekao je Miodrag, a njegova supruga je dodala:

Foto: Printscreen

– Miodrag je uvek pun planova, za njega ne postoji prazan hod, čak ni sada kada je obišao sve zemlje sveta. Često spominje Murmansk, Vladivostok, Kareliju, Foklandska ostrva. Sada sam se već navikla da putujemo na mesta za koja često nisam ni čula da postoje ili sam smatrala da tamo nema šta da se vidi.

Foto: Printscreen

Povodom smrti Miodraga Colića članovi ISAPS-a izdali su saopštenje.

Priznati stručnjak, počasni konzul i svetski putnik: Evo KO JE BIO preminuli doktor Miodrag Colić

– Svojim naučnim i stručnim iskustvom dao je veliki doprinos prepoznavanju ugledu našeg udruženja i profesije. Dugo godina je dostojno predstavljao srpsku plastičnu hirurgiju u svetu. Sa ponosom ćemo čuvati uspomenu na njega – napisali su članovi ISAPSa u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Izvor: Novosti

Komentari (2)

Ostavite komentar