Šta su ČEKALI Nebojša i Zorana? Stefanoviću trebalo 24 sata da osudi PSOVANJE majke predsedniku Vučiću

Među prvima su reagovali članica Predsedništva SNS Vladanka Malović i poslanik Vladimir Đukanović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nebojši Stefanoviću, koji sve što jeste i što je u životu postigao duguje isključivo Aleksandru Vučiću, moralnost je očigledno na nivou morskog krastavca. Naime, aktuelnom ministru odbrane trebalo je duže od 24 da osudi dripački istup voditelja koji je otišao toliko daleko u svojoj mržnji prema Vučiću da je usred emisije čak psovao majku predsedniku Srbije. Osim Stefanovića, svoje pravo lice još jedom je pokazala i ministarka Zorana Mihajlović, koja se predstavlja i kao velika „borkinja” za ženska prava.

Na uvrede i prostakluke Marka Vidojkovića, voditelja Nove S, među prvima su reagovali članica Predsedništva SNS Vladanka Malović i poslanik Vladimir Đukanović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Osude su stigle i od ministara, brojnih funkcionera SNS, pa čak i SPS, ali je zato Nebojši Stefanoviću, kao i Zorani Mihajlović dugo trebalo da se oglase. A upravo taj isti Nebojša Stefanović trebalo bi da je najglasniji u podršci i odbrani Aleksandra Vučića jer je tu zahvaljujući lideru Srpske napredne stranke.

PROBLEM SA PAMĆENJEM

Osim što mu je moralnost diskutabilna, Stefanović izgleda da ima i problem sa pamćenjem. Tako Nebojša nikako da se seti kako je Vučić umeo da lično prima udarce i trpi zbog Stefanovićevih brljotina, čak i onda kada, po mnogima, nije trebalo. Dok su Stefanovića 2014. razvlačili i opozicija i opozicioni mediji optužujući ga da je plagirao diplomu i doktorat na Megatrendu, lider naprednjaka mu nije okrenuo leđa.

Vučić, koji je tada bio premijer, naveo je da je rad pročitao, da je stručan, da bi lično imao neke zamerke, ali da to uopšte nije loš rad. Međutim, pravičan kakav jeste, kazao je da će komisija doneti odluku i ukoliko komisija kaže da je plagirao bilo šta, Stefanović zna šta mu je činiti.

I onda kada su svi upirali prstom u Nebojšu Stefanovića zbog prisluškivanja predsednika, Vučić ga je javno branio. Tako je još početkom godine rekao da veruje da Nebojša Stefanović nije znao da njega, Vučića prisluškuju. On je tada naveo i da je Stefanović 20 godina sa njim u politici, da mu je on krstio ćerku Ninu.

– Napredovao je, mnogo je naučio, sposoban je čovek i od njega zavisi – izrazio se i tada pohvalno Vučić o Stefanoviću.

„BORKINJA” ZA ŽENSKA PRAVA

Osim Nebojši Stefanoviću, i Zorani Mihajlović trebalo je dugo da se oglasi povodom dripačkih uvreda Vidojkovića. Umesto da je najglasnija u osudi psovki upućenih ženi, majci predsednika, ona se oglasila tek kada su je pojedini mediji prozvali upitavši je zašto velika „borkinja” za ženska prava, ćuti.

– Možda i ona kao i RTS-ovci misle da javno psovanje Vučićeve majke nije nikakav problem ili će pre biti da ćuti zato što ambasade nikako ne bi volele da ona uzme u zaštitu Angelinu Vučić?! – javno su upitali pojedini mediji.

BONUS VIDEO

OVU I OSTALE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 25. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Sram vas bilo Stwfanovicu sto ste hteli da srusite Vucica.A ti Zorana nisi nista bolja.Ti na slavu zoves američkog ambasadora.Oboje pod hitno u zatvor a tvoji Zorana mnogo kadu.

    Odgovori
  2. Zadrigla je jednom nogom već u Americi, sve lopovluke je kod Labusa doktorirala, a slina broji još sitno do CZa

    Odgovori

Ostavite komentar