Đukanović reagovao zbog PSOVANJA majke predsedniku Vučiću: Sram vas bilo, to je moralno DNO! (VIDEO)

Vladimir Đukanović zapitao se da li će sada neko da odgovara za ove gnusne psovke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Član predsedništa Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović prokomentarisao je skandalozne uvrede upućene majci Aleksandra Vučića od strane autora emisije “Dobar, loš, zao”, Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina, koje su izneli na televiziji Nova S koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednice ove partije Marinike Tepić. Naime, zvezde Đilasove i Marinikine televizije psovali su majku predsedniku Srbije.

– Zgranut sam onim što smo mogli da vidimo u takozvanoj emisiji, podkastu šta god već takozvanog pisca Vidojkovića i onoga novinara Kulače. To je takvo moralno dno, to je ispod svakog nivoa, psovati majku bilo kome, predsedniku republike, bilo kome psovati majku je nešto što je zastrašujuće – rekao je on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đukanović je istakao da su tako pokazali svoje frustracije, i upitao se hoće li Vidojković krivično da odgovara.

– Vređati nekog na takav način i time pokazivati svoju slabost i frustracije, šta da radite. Samo me interesuje hoće li neko od njih sad da odgovara, hoće li taj Vidojković krivično da odgovara, jer Vučićević odgovara zato što je napisao tvit o ovoj novinarki Tatalović. Hoće li ovde neko da odgovara, hoće li neko da osudi ovo, gde su NUNS i UNS i ostali? Sram vas bilo, psujete nečiju majku. Sram da vas bude! – poručio je Đukanović.

U opisu video-snimka upitao ih je da li imaju obraza:

– Sram vas bilo! Gde su NUNS i ostale apologete tzv. nezavisnog novinarstva da osude prostakluk tzv. pisca Vidojkovića. Imate li obraza gospodo?

Njegov video snimak možete pogledati OVDE.

Podsetimo, Marko Vidojković i Nenad Kulačin iskazali su popriličnu frustraciju jer njihova emisija očigledno ne nailazi na dobar odziv u javnosti, pa su odlučili da psuju majku predsednika Aleksandra Vučića, a više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar