Veliki znak pitanja za Dejana Radonjića: “Teško je imati odgovor na aktuelnu situaciju”

Ne zna kada će se povređeni vratiti na parket

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

Dejan Radonjić je nakon pobede nad Splitom govorio o probleima sa kojima se susreće Crvena zvezda u prethodnom periodu.

Iako desetkovani, crveno-beli su rutinski savladali hrvatski klub sa 97:61.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Prvo što treba reći je da nije bilo jednostavno ovih skoro 14 dana. Pokušavali smo da prevaziđemo sve okolnosti koje nisu bile onakve kakve smo priželjkivali. Sa toliko problema smo hteli da uradimo najviše što možemo. U pripremi smo kao značajno shvatili to da pristup mora da bude dobar, da ne ulazimo do situacije koje mogu da nas uvedu u probleme. Bilo je značajno i što smo računali na minute od Voltersa i Lazarevića. Prvi put su bili u pet na pet u toj nekoj rotaciji. Treba biti zadovoljan i sad se okrećemo sledećim obavezama i nadi da ćemo moći na još nekog da računamo u tih sledećih pet, šest dana – rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

Radonjić je svestan situacije u kojoj se Zvezda nalazi, da ne može da računa na veliki broj povređenih igrača, a ni sam ne zna kada će se vratiti na teren.

– Verujem da ćemo uspeti da uradimo najviše što možemo, siguran sam u to, a videćemo kako ćemo se pripremati za prve mečeve u Evroligi, to je znak pitanja, ali davaćemo maksimum. Teško je imati večeras odgovor šta je maksimum jer nismo imali nijedan trening svi zajedno, nijedan ispit, nismo imali sve igrače na terenu ni u jednom trenutku. Svestan sam da neće biti lako i spremni smo da nosimo sve te stvari koje budu bile prisutne. Hvala publici koja nas je bodrila, značilo je igračima – zaključio je trener Zvezde.

Bonus video:

Da se zna ko je šampion! Zvezda bez pola tima pregazila Zadar, neki novi klinci očarali Pionir! (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar