Vrela doktorka sa derbija o kojoj bruji Srbija otkrila jezivu scenu: Čovek je mogao da umre na stadionu!

Na utakmicama Partizana se često potuku dve frakcije navijača, dođe do koškanja, a čak i kada to koškanje naoko i ne izgleda ozbiljno, može da bude veliki problem"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Atraktivna doktorka Hitne pomoći koja je svojom pojavom na Večitom derbiju odigranom pre nekoliko dana skrenula pažnju na sebe svojim izgledom, dala je veoma interesantan intervju za Objektiv.

Harizmatična Jelena Bokić izjavila je da odlazak lekarske službe na utakmice nije samo “reda radi”, već se konstantno dešavaju nemili događaji i mnogim ljudima pozli upravo na stadionu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Imali smo dosta kritičnih slučajeva sa terena. Na primer, na poslednjem derbiju pre utakmice imali smo dramatičan slučaj. Radnik obezbeđenja je imao epi-status, produženi epileptični napad, koji je veoma opasan i može dovesti do trajnog oštećenja mozga i smrti u najgorem slučaju. Ipak, ja radim sa odličnom ekipom, koju uz mene čine vozač i tehničar, pa zajedno rešimo skoro sve probleme. Na utakmicama Partizana se često potuku dve frakcije navijača, dođe do koškanja, a čak i kada to koškanje naoko i ne izgleda ozbiljno, može da bude veliki problem. Nezgodan udarac u glavu, u arkadu, epi-napad koji se često dešava zbog bakljada i pirotehničkih sredstava, nedostatak kiseonika, ljudi koji malo više popiju, pad šećera… Sve su to problemi sa kojima se susrećemo.

Foto: Privatna arhiva

Ostatak intervjua prelepe doktorke kao i još mnogo toga, pročitajte u sutrašnjem broju Objektiva.

Piše: Žarko Sokić

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Izgleda kao i sve sponzoruše - svi aduti u prvi plan, tako da uzalud je završila fakultet, obrazovanom se ne može smatrati!

    Odgovori

Ostavite komentar