“Ne mogu da spavam, tresem se”: Otišla na sladoled, pa u povratku na kolima otkrila UŽASAVAJUĆI detalj

Bizaran slučaj iznenadio je mnoge

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/_ashleyscarlett

Amerikanka Ešli Estrada (24) iz Los Anđelesa podelila je sa pratiocima na Instagramu bizarnu priču zbog koje danima nije spavala, mada ni sad još nije spokojna.

Ešli je otišla na sladoled sa devojkom svog rođaka, posle čega je sasvim slučajno otkrila da joj se iza zadnje registarske tablice nalazi postavljen uređaj za praćenje!

Ešli kaže da se u startu zbunila zbog ove jezive situacije, kao i da je posle počela da se trese od straha jer ne može sa sigurnošću da zna ko je uređaj postavio tu.

– Bila sam sa prijateljicom na sladoledu, nakon čega joj se oglasila Apple notifikacija na telefonu. Tada je dobila i informaciju da su dva uređaja za praćenje u njenom najbližem okruženju. Nije nam bilo jasno ko je druga osoba jer smo bile same. Ona je imala uređaj koji je davno kupila, u slučaju da izgubi novčanik ili dokumenta, AirTag će je upozoriti gde je, ali ja to nisam imala. Stoga smo se zbunile zašto nas je obe označio Apple. Tada je dobila i odgovor – osim kod nje, AirTag se nalazio i kod mene! Uređaj za praćenje? Kako? Zašto? Ko mi je stavio uređaj, pošto ga nisam tražila? Potom smo otkrile da se nalazi, ni manje ni više nego iza zadnjih registarskih tablica na mom autu. Naježila sam se od muke – kaže Ešli.

Zbog ovog slučaja, Ešli nije mogla da zaspi te noći.

– Iz Apple-a su mi rekli da oni to nisu postavili jer bi morali prethodno da imaju moju dozvolu. Pitala sam ih imaju li kao firma pravo na to bez dozvole, upitavši ih ko me prati, ali nisu imali odgovor. Još nisam saznala ko me je pratio. Taj je znao svako moje kretanje. Najviše sam se plašila otmice. Ipak je ovo Los Anđeles. Uplašila sam se da me je neko označio kao metu. Bacila sam uređaj, ali strah je ostao. Ne prolazi onom brzinom kakvom bih volela – kaže Ešli.

Uređaj zbog kojeg Ešli više ne može normalno da zaspi, Foto: Instagram/_ashleyscarlett

Ona dodaje da je zvala i policiju zbog ovog slučaja, ali je dobila samo to da su je ostavili na čekanju.

– Smatrali su da moj slučaj nije od životne opasnosti, pa su me ostavili na čekanju. Šta treba da se desi da reaguju? Razočarana sam. Znači svako svakom može da postavlja uređaj za praćenje i da mu napravi pakao od života? – upitala se Ešli.

Pratioci su joj u komentarima dali podršku, a značajan broj njih poistovetio se sa njenim slučajem.

“Mene je bivša devojka tri meseca pratila, a da to nisam ni znao. Postavila mi je neki uređaj unutar kola, nešto isto za praćenje”, “To vam je 21. vek. Koliko je tehnika uznapredovala, toliko je moguće da se lakše neko pronađe, da se kidnapuje i ….”, bili su neki od komentara na Instagramu.



Izvor: Objektiv.rs, Buzzfeed

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar