Kad Vlahović ne postigne gol, Fiorentina gubi: Inter se izvukao iz ambisa i slavio na “Frankiju” (VIDEO)

Odličan nastavak početka sezone za "nerazure", ovako se brani titula

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: AllShotLive/Action Plus/Shutterstock Editorial/Profimedia

Inter igra sasvim solidno na početku nove sezone u Seriji A, a u igru aktuelnog prvaka Italije savršeno se uklopio i bosansko-hercegovački napadač Edin Džeko, koji je ovog leta došao iz Rome kao zamena za Romelua Lukaku. Postigao je četiri gola na startu sezone, a četvrti je doneo Interu veliku pobedu u Firenci rezultatom 1:3 (1:0) u okviru 5. kola italijanskog prvenstva.

Fiorentina, koja takođe igra dobro na startu ove sezone, bolje je otvorila meč i povela s 1:0 preko Sotila, ali je Inter u nastavku došao do preokreta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvo je Darmijan u 52. minuti na asistenciju Barele izjednačio na 1:1, da bi Džeko tri minuta kasnije glavom zakucao loptu u mrežu nakon kornera koji je izveo Hakan Čalhanoglu, još jedan novi igrač aktuelnog prvaka Italije.

U 87. minutu je Ivan Perišić dokrajčio Fiorentinu i ubio sve nade domaćina da može da izbegne poraz u ovom duelu.

Inter se vraća na prvo mesto s 13 bodova, a Fiorentina je šesta sa devet. Aktuelnog šampiona već za vikend očekuje duel s Atalantom na Đuzepe Meaci, a Fiorentina gostuje ekipi Udinezea.

U drugoj utakmici odigranoj u večernjem terminu od 20.45 Atalanta je na svom stadionu pobedila Sasuolo sa 2:1 (2:1). Nešto ranije danas Bolonja je remizirala s Đenovom (2:2), a prilikom tog meča isključen je Siniša Mihajlović.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar