Đilas preko svog portala sugestivno poručuje narodu Srbije i Hrvatima: Ja bih bio po volji Hrvatske!

Poruka Dragana Đilasa i njegovog portala je jasna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Internet portal “Nova.rs”, koji je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, preneo je sraman intervju hrvatskog predsednika Zorana Milanovića, u kom za našu zemlju pričaju sve najgore.

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović je u Njujorku na predavanju na Kolumbija univerzitetu klevetao Predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kritikovao Evropsku uniju, Đilasov portal je jedva dočekao da u listu svojih vesti protiv Srbije doda još jednu ovakvu, za njih, poslasticu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uz pomoć portala koji mu je naklonjen Dragan Đilas sugerisao je narodu da Hrvatima on najviše odgovara.

Naime, Hrvatski predsednik Zoran Milanović u ponedeljak je broavio u Njujorku. Govoreći o Srbiji, rekao je da je najteža stvar to što je srpski predsednik Aleksandar Vučić bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača 90-ih i to vidi kao prepreku za ulazak u EU, sramno je dao sebi za pravo Milanović da ocenjuje spoljnopolitičku situaciju Srbije i bezobzirno udario na čast i ugled predsednika naše zemlje.

Milanović je dodao i da smatra da Srbija “nema snažnu nameru” da uđe u EU, dok se Severna Makedonija i Albanija “snažno trude i bore”.

Poruka Dragana Đilasa i njegovog portala je jasna – ja bih bio po volji Hrvastke, slažem se u svemu!

Foto: Printscreen

BONSU VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Svi se sećamo bahatih uvreda i otvorenih pretnji policajcu koji ga je zaustavio zbog prekršaja u saobraćaju? U svakoj normalnoj zemlji, gde se poštuju zakoni, samo ovaj jedan detalj u Đilasovoj političkoj biografiji bio bi više nego dovoljan da mu se sudskom odlukom zabrani bavljenje politikom i obavljanje bilo kakvih javnih funkcija. Umesto toga ta bitanga plaća druge zemlje i korumpirane političare po svetu da uništava svoju zemlju, ne bi li se ponovo dočepao vlasti.

    Odgovori
  2. Uz pomoć portala koji mu je naklonjen Dragan Đilas sugerisao je narodu da Hrvatima on najviše odgovara. - Onda se ti Djilasu kandiduj u Hrvatskoj kad si im po volji, budi njima predsednik. Srbi znaju koliko ti je dusa crna.

    Odgovori

Ostavite komentar