POSLEDNJE REČI mladića koji se srušio na bini u Mrčajevcima: Veljko drugovima pred SMRT rekao šta mu je

U izveštaju lekara Hitne pomoći stoji da je uzrok smrti infarkt

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RINA, Privatna arhiva

Veljko Ratković (21), deo muzičke postave KUD „Kraljevačka riznica” iz Kraljeva, preminuo je u subotu na putu do čačanske bolnice nakon što mu je iznenada pozlilo tokom nastupa na manifestaciji Kupusijada u Mrčajevcima!

Kako za Objektiv navodi njegov najbolji drug, Veljku je pružena pomoć pre nego što je izdahnuo, a ispričao je i šta se dešavalo pre nego što je Veljko pao na bini.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Svirao je frulu. Prvi i drugi deo nastupa izveli smo najnormalnije, ali je tokom trećeg izlaska samo pao na binu. Svi smo bili u šoku. Ne znam da opišem taj osećaj – počeo je naš sagovornik.

MISTERIJA SMRTI mladića koji se srušio na bini u Mrčajevcima: Drug otkrio MRAČNE tajne njegove porodice 

NIJE MU BILO SPASA

Ovaj mladić ističe da je Hitna pomoć stigla baš brzo, ali Veljku nije bilo spasa.

– Bio je još živ kada je pao, radili su mu masažu srca što mu je i pomoglo oko pulsa, ali, nažalost, na putu ka bolnici, u sanitetskom vozilu je preminuo. Kako nam je rečeno, dovezen je bez vitalnih funkcija u Urgentno odeljenje u Čačku. Nisu uspeli da ga spasu – sa tugom u glasu ističe ovaj mladić. Kako dalje navodi, još uvek nije svestan da Veljka više nema, a kaže da će se zauvek sećati njegovih poslednjih reči.

– Pre nego što smo izašli da odigramo taj poslednji deo nastupa, uhvatio se za stomak i rekao nam da ceo dan ništa nije jeo i da jedva čeka da se završi nastup, pa da jede. Nekoliko sekundi kasnije samo je pao – sa suzama priča ovaj mladić. Tačan uzrok smrti mladića još uvek nije poznat, a Više tužilaštvo u Čačku sprovešće istragu u vezi sa ovim događajem.

– U izveštaju lekara Hitne pomoći stoji da je uzrok smrti infarkt. Naložena je obdukcija, koja bi trebalo da utvrdi tačan uzrok – rekli su u Višem tužilaštvu u Čačku.

PIŠE: ALEKSA MOMČILOVIĆ

OVU I OSTALE AKTUELEN TEME PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJETKIVA ZA 20. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Jedna pricajeda je decko umro od strujnog udara. Zice kojesu bile blizu mesta gde je sedeo su bilo hole I da ga je struja ubila.

    Odgovori
  2. Sram te bilo, vidis da je mladic bio gladan, nista ceo dan nije jeo. Mozda nije imao od cega da kupi hranu, ti si jedan bezosecajni stvor!!!!!

    Odgovori

Ostavite komentar