MISTERIJA SMRTI mladića koji se srušio na bini u Mrčajevcima: Drug otkrio MRAČNE tajne njegove porodice

Prema nezvaničnoj verziji, Veljko je preminuo od korišćenja narkotika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RINA, Privatna arhiva

Veljko Ratković (21), deo muzičke postave KUD „Kraljevačka riznica” iz Kraljeva, preminuo je u subotu na putu do čačanske bolnice nakon što mu je iznenada pozlilo tokom nastupa na manifestaciji Kupusijada u Mrčajevcima! Kako za Objektiv navodi njegov najbolji drug, Veljka život nije mazio.

– Ceo život smo bili zajedno, od malih nogu. Sve probleme smo zajedno rešavali i stalno razgovarali. Nije imao sa kim da priča osim sa mnom i još jednim drugom, imali smo poverenja jedni u druge. Krivo mi je što je imao težak život i tako završio – uznemireno priča mladić. Kako on dodaje, pre nekih petnaestak godina, Veljko je ostao bez majke. Tačnije, pronašao ju je predoziranu od narkotika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Majka mu je umrla od heroina. On ju je pronašao kao mali. Kako mi je pričao, ona je taj otrov koristila još dok je on bio u stomaku. Moguće da je to ostavilo posledice i na njegov organizam. Posle majčine smrti je živeo sa babom, a oca je povremeno viđao – navodi najbolji drug preminulog mladića.

DRUG TVRDI DA NIJE UMRO OD DROGE

Prema nezvaničnoj verziji, Veljko je preminuo od korišćenja narkotika, tačnije oni su mu izazvali zastoj rada srca. Međutim, ovaj mladić to, oštro demantuje.

– Njemu je taj otrov uništio život, mrzeo ga je. Nije ga nikada ni probao, a kamoli koristio. To su laži ljudi koji su ga površno poznavali ili nisu uopšte – zgroženo je demantovao pomenute navode. Veljkov kolega iz Kulturno-umetničkog društva, koji je bio tik uz ovog mladića kada je pao, za naš list opisuje šta se dogodilo.

Foto: Privatna arhiva

– Svirao je frulu. Prvi i drugi deo nastupa izveli smo najnormalnije, ali je tokom trećeg izlaska samo pao na binu. Svi smo bili u šoku. Ne znam da opišem taj osećaj – rekao je naš sagovornik.

PIŠE: ALEKSA MOMČILOVIĆ

NASTAVAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 20. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar