Oglasila se i Ana Nikolić nakon smrti Marine Tucaković: “Od tebe sam naučila kako se živi DOSTOJANSTVENO”

Pevačica je od početka karijere imala Marininu podršku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Smrt Marine Tucaković, poznatog tekstopisca, koja je preminula juče u 67. godnini u KBC “Dragiša Mišović” nakon duge i teške bolesti, potresla je javnost i estradu.

Nakon mnogobrojnih javnih ličnosti koje se opraštaju od Marine oglasila se i Ana Nikolić koja je putem Instagrama napisala emotivnu poruku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Neki srećniji dani, ali odavno… Već dugo, tu je neka tuga… Baš ona koju si videla u mojim očima kada sam kao devojčurak došla prvi put kod tebe. Tada te nisam razumela. A sve je uvek bilo baš onako kako ti kažeš. Volim te zauvek… Mišo… Tvoja “celi život guska”… Jedina si imala suštinu… Formalnosti nisu tvoj fah… A od tebe sam naučila nešto najvažnije…”KAKO SE DOSTOJANSTVENO ŽIVI SA BOLOM”… I tako si i otišla – dostojanstveno! – napisala je Ana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Kako je Ana jednom prilikom otkrila, Marina joj je otvoreno govorila šta misli i uvek joj je davala dobre savete. Za pesmu “Bilo je lepo”, za koju je Tucakovićeva radila tekst, Nikolićeva je želela da napravi promenu:

– U početku sam bila malo nepoverljiva. Kad sam pričala sa Marinom pitam je da se malo “čačne” tekst, a ona mi kaže: “Šta da se čačne, bre?! Pa, ovo je, bre, biser! Poslušaj me jednom u životu, nemoj da si guska ceo život!” – otkrila je pevačica svojevremeno.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar