“Moram da izguram”: Ovako je Marina Tucaković govorila o DUGOJ i teškoj BORBI sa kancerom!

Nije izdržala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Marina Tucaković je pre par meseci pre smrti stala ispred objektiva kamere pred milionima rešila da ogoli dušu i otkrije sve o borbi sa opakom bolešću i trenutnom zdravstvenom stanju.

– Pišem, ali manje otkako sam se razbolela. Mnogo sam se naradila u životu, sa neke strane meni ovaj poluodmor i odgovara – počinje Marina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dugo se borila sa opakom bolešću, a sada otkrila kako se trenutno oseća:

Svaka pesma joj je HIT, a prvu je napisala za OVU grupu: Pokojna Marina ostavila neizbrisiv TRAG (VIDEO)

– Da sam dobro – nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na ove promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko – zaključila je Marina.

Foto: ATAImages

Otkrila je i gde se leči, i da li je pogađa što je neke javne ličnosti ne pozovu.

– Lečim se ovde, na Institutu za onkologiju. Pogodi me često, ali ne bih da otkrivam ko su. Ali ljudi imaju pravo i da povrede nekog. Sve može! Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno – priča Tucakovićeva.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar