Majka tvrdi da joj je sina spasla DEVICA MARIJA: Mnogi su ostali u čudu kad su pogledali snimak potrage

Autistični dečak preživeo je ono što bi teško ko uspeo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/TheNSWPolice

Keli Elfalak, majka trogodišnjeg autističnog dečaka Entonija, doslovno se onesvestila kada joj je policija dojavila srećne vesti, da je njen sin nađen živ i zdrav nakon trodnevne potrage.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Entoni Elfalak, izgubio se ranije ovog meseca na vrlo nezgodnom terenu doline Hanter u Australiji, a policija je u četvrtak potvrdila da je mališan uspeo da preživi bez hrane i na temperaturama koje su noću padale na samo tri stepena Celzijusa.

Entoni je nađen kako sedi u lokvi i pije blatnjavu vodu, otprilike pola kilometra od svog doma, a prvi su ga među drvećem i granjem uočili policajci koji su se nalazili u helikopteru.

– Bila sam u šoku kada su dojavili vest, ne možete da zamislite kakvo je to bilo olakšanje. Nisam mogla da verujem da su pronašli mog dečaka i da je dobro – rekla je presrećna majka, koja je javnost iznenadila i tvrdnjom da ga je spasila sama Devica Marija.

Naime, majka je uverena da se majka Isusova može videti i na policijskom snimku, te je priznala da je cela porodica vrlo religiozna.

– Devica Marija je uvek uz nas i znala sam da će čuvati Entonija. Sveci i anđeli uvek su uz moju decu – kazala je žena koja je otišla da se pomoli u samostan samo nekoliko sati pre nego što su joj policajci pronašli dete.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar