Vučić ODGOVORIO Hrvatima: Svima sve jasno, mi želimo međusobno poštovanje, a oni pišu najgore o meni

Vučić se tokom posete Turskoj osvrnuo na hajku na njega koja dolazi iz Hrvatske

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Istanbulu sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom gde se nalazi u dvodnevnoj poseti.

Vučić se prilikom posete Turskoj osvrnuo i na napade koji stižu iz Hrvatske.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Oni žele najgore da pišu o meni. Nikada u savremenoj istoriji ni u jednoj zemlji nije vođena hajka na nekoga, kao što je na mene ovih dana u Hrvatskoj. Izmišljaju moje izjave zato što su misli da to može da im odgovora. U naslovu nekim od njihovih novina navode da Srbija neće stići Hrvatsku decenijama, ja ću ponoviti samo jednu stvar, mi čestitamo hrvatskim komšijama i radujemo se njihovom uspehu, mi ćemo nastaviti da radimo i nećemo se plašiti naših rezultata. Ponoviću još jedanput, oni su nama bežali 15 milijardi evra, a mi ćemo sada završiti godinu plus minus pola milijarde, mislim da je svima sve jasno, čestitam ih na turističkoj sezoni, ali radujem se srpskim fabrikama, snazi i snažnijoj vojsci koja nikome ne preti, pa ni njima. Želimo poštovanje od komšija, baš kao što ga dobijaju od nas – kaže Vučić.

Inače Vučić je pre dve nedelje, uoči ovog susreta, razgovarao je u Beogradu sa ministrom inostranih poslova Turske Mevlutom Čavušoluom o unapređenju i daljem jačanju bilateralne i ekonomske saradnje Srbije i Turske, kao i o regionalnim i međunarodnim pitanjima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar