Podmukao potez US opena! Đoković je drugi, a Medvedev prvi: Sramotan pokušaj degradacije Novaka

Ovo im nije trebalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Danil Medvedev jeste osvojio US open, pokazavši sjajan tenis uspeo je da savlada Novaka Đokovića, ali ruski teniser se svetlosnim godinama daleko nalazi od visina na koje se popeo Srbin.

Definitivno da ja igrač u najboljoj formi i da prestavlja budućnost svetskog tenisa, ali ipak se zna da se za sve pita i dalje samo jedan čovek – onaj najbolji svih vremena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

US open je na svim zvaničnom Tviter nalogu objavio podatke o pobedama na tvrdoj podlozi, po kojima se Medvedev nalazi na prvom, Novak na drugom, a Aleksandar Zverev na trećem mestu.

Uz podatke su dodali i opis “istina je u brojevima”, aludirajući kako je Medvedev bolji od Đokovića na betonu, što je daleko od istine, a razlog je jedan. Medvedev ima najviše pobeda na betonu ove godine, ali ima daleko više odigranih mečeva, čak 51 više od Novaka, koji ima procenat pobeda prilično bolji od Medvedeva, tako da su ovde neke stvari jasne.

Novak Đoković – 137 odigranih mečeva, 115 pobeda, 83,94 odsto

Danil Medvedev – 188 odigranih mečeva, 147 pobeda, 78,19 odsto

Aleksandar Zverev – 156 odigranih mečeva, 113 pobeda, 72,44 odsto

 

Bonus video:

Novakova poseta u strogoj tajnosti: Đoković doputovao u Visoko, poznato i zašto

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Samo vi Novaka podcenjujte I omalovazavajte...navijali ste da Nole izgubi, navijali ste da Novak ne osvoji 4 gren slema I sta HOCETE vise od NJEGA....jel mozete da ga ostavite vise u miru da se sprema za turnire I da vise njegovo ime ne uzimate u usta.... dotakli ste DNO DNA sve vi kako HOCETE...to ce vam se vratiti kao bumerang, SAMO vi RADITE to sto RADITE ???

    Odgovori

Ostavite komentar