“Ona je životno UGROŽENA”: Doktor otkrio DETALJE zdravstvenog stanja Marine Tucaković

On je otkrio da je virus korona dodatno pogoršao njeno trenutno stanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Marina Tucaković u utorak je hospitalizovana u KBC Dragiše Mišović gde joj je pružena puna lekarska nega i nalazi se pod budnim okom lekara.

Prema rečima profesora dr Peđe Savića, zamenika direktora KBC Dragiša Mišović, ona je i dalje u životnoj opasnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pored teške maligne bolesti sa kojom se Tucakovićeva bori već godinama, virus korona je dodatno pogoršao njeno zdravstveno stanje.

– Negde sam pročitao da je Marina skinuta sa respiratora, žena je u ekstremno teškom stanju prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a kovid je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi i grip odneo, a posebno ovako nešto – započeo je razgovor Profesor Savić.

– Ona je i dalje respiratono nestabilna, sa metastazama na plućima i koronom… Na odeljenju intenzivne negde je, životno ugrožena. Intubirana je kada je primljena u bolnicu i priključena na respirator, sa maksimalnim protokom kiseonika. Iz ove kuće sigurno niko nije dao informaciju da je Marina van životne opasnosti jer to nije istina. Žena je u ekstremno lošem stanju, to nije zbog korone već zbog maligne bolesti. Kada sam je video… Žena ne liči na sebe, istopila se, nema 40 kilograma – rekao je dr Predrag Savić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar