“To je nova Srbija, drugačija i ponosna, koja nikoga neće da moli”: Vučić poslao JASNU PORUKU (VIDEO)

Srpsku trobojku ćemo da nosimo sa ponosom svuda i na svakom mestu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi video snimak na Instagramu.

U video snimku se nalazi deo govora predsednika Srbije sa proslave Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave u Beogradu

– Nikada više za srpsku trobojku nikome nećemo da se izvinjavamo. Nosićemo je sa ponosom svuda i na svakom mestu. Za nas nema ničeg lepšeg od naše zastave. Za nas ne postoji ništa važnije i preče od jedinstva našeg naroda, a ne treba nam ništa tuđe. Samo hoćemo da budemo svoji na svome, samo da smemo da kažemo da nosimo srpsko ime i da nosimo srpsko prezime. To je nova Srbija, drugačija Srbija, ponosna Srbija, koja ni od koga ništa ne traži i koja nikoga neće da moli, koja samo hoće da ima prava, baš kao što imaju i svi ostali. I ništa više, ali i ništa manje – rekao je Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsećamo, centralna manifestacija proslave Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, održana je na Savskom trgu, u senci spomenika Stefanu Nemanji.

Nakon što su se tri defilea ujedinila ispred oca srpske države, prisutnima su se obratili patrijarh Porfirije, srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar