“Ubio sam sina”: Muškarac šokirao policajku pozivom, a onda je otkrila još veći užas (VIDEO)

Mislila je da je dobila sve informacije, ni ne znajući da je klupko tek počelo da se odmotava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Četrdesetogodišnji muškarac iz Arizone ubio je svoja dva sina u kući, da bi potom pokušao da presudi i sebi.

Samo nekoliko meseci pošto se razveo, a deca pripala bivšoj supruzi, muškarac je rešio da sinove liši života, na šta je već upozoravao partnerku da bi moglo da se dogodi.

Muškarac je neposredno posle ubijanja sinova pozvao policiju, koja je u prvi mah mislila da se radi o pokušaju samoubistva, a onda i o ubistvu jednog deteta.

– Upucan sam, treba mi hitna pomoć – rekao je na početku telefonskog obraćanja muškarac zaštićenog identiteta iz Arizone.

Policajka ga je pitala šta se tačno desilo, a onda ju je šokirao konstatacijom da je ubio sina, te da je potom pokušao da i sebe likvidira, ranivši se u lice.

– Šta ste uradili? Ubili sina? Koliko je sin star – upitala ga je ona.

@real.nopix##Fyp ##Fyp ##ForYou ##ForYouPage♬ original sound – Real-Nopix

Tada je muškarac, doduše nejasno, usled težeg disanja rekao da je ubio DVA sina, od jedne i pet godina. Policajka je i dalje verovala da je u pitanju jedno dete.

– Koliko je sin star? 15 godina? Poslaćemo nekoga do vas. Pritisnite nešto na licu tamo gde krvarite – rekla mu je policajka.

Potom mu je savetovala da ode do vrata i otvori ih, kao i da sedne dok ne dođe pomoć.

Nije poznato kako se ovaj slučaj završio i da li je muškarac sa snimka preživeo, ali je sam razgovor odlušao na TikToku veliki broj ljudi koji je po ko zna koji put konstatovao u ovoj godini da je 2020. godina epidemije koronavirusa ostavio ogromne negativne posledice po psihu ljudi.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar