Zaboravljeni otpad na kraju sveta: Ovde propada stotine KLASIKA, među njima i jugoslovenska ikona (VIDEO)

Imanje je puno kamioneta, ali i evropskih i japanskih vozila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube / Heart of Texas Barn Finds and Classic's

Nedavno smo pisali o nesvakidašnjoj aukciji 174 četvorotočkaša, koji su odoleli zubu vremena. Sada imamo priliku da vidimo zaboravljeni otpad u srcu Teksasa, gde trune barem 500 klasika!

Otpad se nalazi u Mabanku, a potpuno je sakriven šumom i visokim rastinjem, što uz gomilu zarđalog metala doprinosi atmosferi iz horor filmova.

Ekipa sa YouTube kanala “Heat of Texas Barn Finds and Classic’s” bila je dovoljno hrabra da istraži imanje i snimi retke primerke iz 1940-ih i 1990-ih, među kojima i jugoslovensku legendu.

Daleko od znatiželjnih očiju

Daleko od očiju znatiželjnika propadaju vredni oldtajmeri, poput modela Pontiac Firebirds, Chevrolet El Camino i Dodge Charger iz šesdesetih godina.

Područje je puno kamioneta, vrlo popularnih u tamošnjim krajevima, ali i evropskih i japanskih automobila. Pomenimo Mazdu RX-7 i Datsun 240Z, dok je nama najinteresantniji Yugo!

Nećemo otkrivati trenutak kada se u kadru pojavljuje nekadašnji jugoslovenski model, već pokušajte da ga pronađete. Njegovo prisustvo ne treba da čudi s obzirom da je debitovao 1985. na tržištu SAD. Više o zanimljivoj temi OVDE pročitajte.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs


BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar