Đorđe Vukadinović PRIZNAO: Angela Merkel NAHVALILA Vučića kao nikoga do sada!

Merkelova i Vučić su obavili razgovor u četiri oka nakon čega su se obratili medijima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Medija centar Beograd

Đorđe Vukadinović, urednik “Nove političke misli” napisao je na društvenoj mreži kako su ga mnogi “obavešteni izvori”, misleći na pristalice Stranke slobode i pravde čiji je predsednik Dragan Đilas, ubeđivali kako je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić “pukao” kod nemačke kancelarke Angele Merkel. Međutim, stvarnost je potpuno drugačija što je javnost imala priliku da vidi tokom današnjeg dana.

Da je predsednika Srbije Merkelova pohvalila potvrdio je i Vukadinović koji je napisao da je predsednik dobio četiri plus.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Merkel: “Vučić ne daje lažna obećanja, već pokušava da ih sprovede u delo. I zato zahvaljujem na saradnji i ohrabrujem da se ide dalje ka pravnoj državi i pluralističkom društvu”.

A koliko su me samo razni “obavešteni izvori” ubeđivali kako je AV “pukao kod Angele” itd. Kad ono 4+ – objavio je Đorđe Vukadinović.

Nakon ovog tvita Đorđe Vukadinović, urednik “Nove političke misli” morao je da se ispravi i da napiše da je ipak reč o petici.

A možda čak i “pet minus”?! (Pohvala, uz tek blago opominjuće ohrabrenje). U svakom slučaju, nije Vučić izgleda džaba kačio one i onolike nemačke zastave po centru Beograda.


Podsetimo, nemačka kancelarka Angela Merkel stigla je na beogradski aerodrom danas oko 16 časova. Dočekao ju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji joj je tom prilikom uručio buket cveća.

Promenila odnos prema Srbiji: Merkelova je BESNELA sa Tadićem, a danas je SRDAČNO razgovarala sa Vučićem

Oni su obavili razgovor u četiri oka nakon čega su se obratili medijima a više o tome možete da pročitate klikom OVDE.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar