Oliver Mandić NAPUSTIO Beograd i obnovio imanje na Tari: “Sve što mi treba imam OVDE”

Pevač otkrio i koga posećuje kad mu je potrebno društvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rafailović

Legendarni pevač i kompozitor Oliver Mandić (68) napustio je Beograd i poslednjih godinu dana živi na Tari. Na ogromnom imanju koje je nasledio od dede i oca izgradio je pravi raj na zemlji.

– Pre 25 godina, kada sam započeo obnovu imanja na dedovini, planirao sam da napravim centar u kome će se okupljati umetnici različitog profila: muzičari, glumci, baletski igrači, slikari… Tada sam imao 45 godina i bio sam u punoj snazi. Danas, kad sam sve završio, imam skoro 70 godina i nemam snage niti volje da se više bavim time – rekao je tvorac nekih od najlepših pesama srpske pop i rok muzike.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Od kuća ga svega nekoliko desetina metara deli do Zaovinskog jezera. Izgradio je pontonski most dugačak dvadesetak metara kako bi s njega komotno mogao da ulazi u čamac ili vodu. Deo obale na njegovom imanju ograđen je bovama kako bi kupanje bilo sigurno s obzirom na to da Zaovinsko jezero važi za veoma hladnu i opasnu vodu.

– Uopšte mi nije dosadno. Sviram po šest-sedam sati dnevno i tek sad vidim koliko ne znam. U Beograd dolazim retko, bio sam samo četiri-pet dana u poslednjoj godini. Sve što mi treba imam na Tari. Kad se uželim društva, blizu mi je Mećavnik, pa odem u posetu Kusti – zaključio je Mandić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Hello

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar