Drama se nastavlja: Nekadašnji PARTNER Tanje Savić navodno optužuje pevačicu za NASILJE nad sinovima

Bivši supružnici i dalje na ratnoj nozi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Iako je pevačica Tanja Savić dovela sinove u Srbiju i po zakonu je sada njihov staratelj, Dušan ne propušta priliku da istakne da ona nije podobna majka, te često novinarima šalje prepiske s njom, a za koje nije utvrđeno da su autentične.

Dušan Jovančević je tokom jučerašnjeg dana poslao poruku dnevnom listu Alo! u kojoj navodi da Tanja fizički zlostavlja njihove sinove i brani im da se čuju sa njim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sad su me deca pozvala, probudili su me jer je ovde četiri sata ujutro. Baš sam uznemiren. Tanja nije kod kuće. Njena sestra ih čuva. Našli su telefon koji im je oduzela. Kratko sam uspeo da pričam s njima. Zvali su me preko Vibera, međutim veza se prekinula – piše Tanjin bivši muž, i žali se kako pevačica bije decu.

– Tanja je Đoletu razbila usta. Pokazao mi je, nisam uspeo da uslikam. Obojica plaču. Zatvorila su se u sobu – tvrdi on u porukama koje je poslao. Tim povodom oglasila se i Tanja Savić, koja nimalo nije bila iznenađena Dušanovim pokušajem da je ocrni u javnosti. Kako kaže, on to čini godinama samo da bi od nje napravio lošu majku, a od sebe žrtvu i javnu ličnost iako to nije i za tako nešto nema pokriće.

Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

– Ja uopšte ne želim da se sa njim valjam u blatu. Nemam komentar jer šta god da kažem, biće to španska serija – rekla je Tanja i dodala:

– Neću ništa demantovati jer bi to bilo kao da se pravdam, a sa druge strane, što više negiraš jedan deo publike veruje da je baš on u pravu. Dušan očajnički vapi za popularnošću, a da bi do toga došao, ne bira sredstva. Ja u tome neću učestvovati, a pogotovo neću dopustiti da moja deca trpe zbog toga – zaključila je Tanja Savić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar