Prevario je sa KOMŠINICOM: Zbog ovoga je Prijovićka RASKINULA vezu sa kolegom!

Prevarena Aleksandra Prijović pisalo se u domaćim medijima, kada je svojevremeno pevačica stavila tačku na dvogodišnju vezu sa kolegom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Naime, pre nego što je postala supruga Filipa Živojinovića, Aleksandra Prijović bila je dve godine u vezi sa svojim kolegom Ljubom Perućicom. Iako je tada u javnost iznela da su se rastali sporazumno i bez teških reči, iza ovog raskida krio se veliki skandal.

– Dve godine smo Ljuba i ja bili zajedno i sada smo se dogovorili da se raziđemo bez teških reči – rekla je ona tada za “Alo!” međutim, u javnosti se ubrzo pričalo samo o njihovom raskidu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I dok su Ljubini prijatelji u početku tvrdili da su do raskida dovele poruke koje je Aleksandra dobijala od drugog muškarca, ispostavilo se da je istina nešto drugačija i da je prevarena zapravo Aleksandra Prijović.


Kako su domaći mediji tada pisali, Ljuba je njena česta odsustva koristio, kako bi je u njenom stanu varao sa komšinicom, a Aleksandra je istinu saznala, kada je u njegovom telefonu pronašla poruke, koje su joj slomile srce.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Story

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar