Spremni za eksperimentisanje? Ove nevaljale stvari bi svaka ŽENA trebalo da isproba barem JEDNOM

O nekima već sigurno maštate

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Eksperimentisanje je sjajno.

Ali razumemo ako se nekada dogodi da vam ponestanu ideje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ukoliko ste u potrazi za novim, ovo bi moglo da vas zanima.

Na sledećoj listi seksualnih želja se nalaze neke vrlo nevaljale stvari, koje bi trebalo svaka žena da se usudi da proba makar jednom u životu.

Foto: Shutterstock

Seks na otvorenom
Samo zamislite koliko uzbuđenja sa sobom nosi deljenje intimnosti sa nekim koga volite na otvorenom. Vi i vaša voljena osoba, bez odeće na sebi, valjate se po travi, negde naravno gde vas niko neće zateći. Da li postoji veći užitak? Seks na otvorenom jednostavno morate probati, po cenu toga da vas neko ipak vidi.

Seks uz snimanje
Budući da intimni snimci imaju običaj da završe online, budite posebno pažljivi sa tim gde ih i kako čuvate. Svakako vaš seksi snimak ne mora da bude poput porno filma, jer se sa kamerom u ruci zaista možete super zabaviti u spavaćoj sobi, naizmenično se snimajući ili je postavljajući na jednom mestu dok se strasno ljubite i svlačite jedno drugo.

Foto: Shutterstock

Trojka
Većina žena se ustručava sebi to da prizna (a naročito drugima) ali trojka je fantazija većine njih. Gotovo da nema osobe koja nije zamišljala da je u ovoj situaciji, makar samo da vidi kako bi se snašla i da li bi znala odakle poljupci dolaze. Seks utroje bi svakako bio nešto novo i neverovatno uzbudljivo, što bi vaše iskustvo podiglo na zavidan nivo.

Seks u javnosti
Ako do sad niste probali seks u toaletu kafića ili aviona, ne znate šta propuštate. Brzinski “javni nastupi” nose u sebi poseban izazov, jer pored toga što će svi na vašem licu znati šta ste uradili kada izađete iz toaleta, vaš užitak će biti nezaboravan.

Dominantan seks
Ono što bi definitivno svaka devojka trebalo da proba jeste dominatan seks, koji svo oružje stavlja u njene ruke. Makar jednom u životu dozvolite svojoj divljoj strani da preuzme kontrolu i vodite glavnu reč u spavaćoj sobi.

Foto: Shutterstock

Seks sa strancem
Seks sa nekim koga ste tu noć upoznali, i za koga niste sasvim sigurni ni kako se zove? O da! Zaista bi trebalo da se upustite u avanturu sa nekim ko vam je totalni stranac, uz svakako sve mere predostrožnosti. Jer neverovatno je oslobađajuće prepuštanje nekom čije fantazije još niste otkrili i ko još istražuje vaše telo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar