Blam VEKA Slavice Ćukteraš: Pevačica BEZ stida objavila video od kog su se svi zgrozili! (FOTO)

Slavica Ćukteraš je na svom nalogu na Tik Toku podelila zabrinjavajući video klip

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: E-stock/ Aleksandar Nalbantjan

Društvena mreža TikTok uzela je maha kada je reč o morbidnim, blamantnim i sramnim klipovima, ako isključivo činjenicu da se tu može naći i ponešto pametno i edukativno.

Međutim, izgleda da se ta strast prema blamiranju razvila i kod naših estradnjaka, među kojima se našla i pevačica Slavica Čukteraš.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevačica Slavića Ćukteraš je već naširoko poznata da je izuzetno aktivna na društvenoj mreži TikTok, te da vrlo često oponaša neke scene iz kultnih serija i filmova, ali ovaj put zaprepastila je sve zbog trenda koji je ,,ispoštovala”.

Naime, radi se o trendu koji je zastupljen u celom svetu, koji je Slavica izgleda pogrešno shvatila, pa se zanela tokom snimanja i oponašala scene iz filmova za odrasle. U komentarima su svi bili negativno iznenađeni Slavičinom promenom i snimkom, na kom je simulirala oralni intiman odnos sa rukama i jezikom.

FOTO: printscreen/tiktok

U komentarima su joj se ljudi podsmevali, prozivali, ali na sve to pevačica je ostala imuna, a video snimak joj je postao izuzetno viralan. ,,Šta kog k**ca Slavice?” ,,Ako iskopam sebi oči, da li ću zaboraviti ovo?” bili smo samo neki od komentara.

Šta se zaista desilo sa Slavicom, niko ne zna, ali ovaj blam će se definitivno dugo pamtiti. Video možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar