Milova sledbenica poručila: SMRT Vučiću i Porfiriju (FOTO)

Nakon ustoličenja Joanikija na Cetinju, pokrenuta je orkestrirana kampanja Hrvata, Milovih medija i njihovih satelita

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen, EPA-EFE Andrej Cukic, TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ nr

Orkestrirani napadi na crkveni vrh Srbije i predsednika Aleksandra Vučića se nastavljaju, a Milovi sledbenici su počeli i da prete smrću predsedniku Vučiću i patrijarhu Porfiriju.

Naime, jedna Tviterašica i sledbenica predsednika Crne Gore, Mila Đukanovića je na fotografiju u kojoj se porede skorašnji događaji na Cetinju i u Podgorici, a koji su u vezi sa ustoličenjem mitropolita Joanikija, napisala užasne pretnje i gnusne uvrede.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“SPC/WC sotonistički četnički kult. Smrt četnicima, Vučiću i Porfiriju”, piše u skandaloznoj objavi.

Foto: Printscreen/Twitter

Podsetimo, nakon ustoličenja Joanikija na Cetinju, pokrenuta je orkestrirana kampanja Hrvata, Milovih medija i njihovih satelita, a više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Nije tebi sestro lako. Pošto su im zaplenili kokain, nisu imali ništa drugo dobro da ti uvale, pa su ti uvalili smesu krokodila. Čitamo te za dan dva na zadnjoj strani. Večna japamjat, još jedne lujke.

    Odgovori
  2. Kako cinili tako im Bog vratio svima i svakom na ovom svetu. Ni jednu religiju ne pljuju i ne omalovaavaju kao pravoslavlje niti cije vernike tako vredjaju kao vernike pravoslavnih crkava. Cak su im i fratri koji su srbosekom klali srpsku decu u logorima u vreme drugog svetskog rata miliji od pravoslavnog crkvenog klera. Zar to nije potvrda da je jedino pravoslavna crkva ostala da zivi u zakonu Isusisa Hrista i po zapovedima bozijim. Katolici davno ukinuli post, zabranili ljubav uvodjenjem celibata, evangelisti nemaju post, protestanti nemaju post, ali su oni andjeli a mi djavoli jer drzimo bozje zapovedi i post i molitvu. Neka nam Bog objavi ko je njegov a ko djavoliji i neka nam sudi sud njegov jer ljudi su se sunovratili u trci za materijom u takmicenju ko ce vise da nas mrzi. Ko mrznju seje meka je doruckuje i vecera.

    Odgovori

Ostavite komentar