Orkestrirana kampanja Hrvata, Milovih medija i njihovih satelita: Vučića okriviti za sve! (FOTO)

Ovo je samo početak brutalne kampanje protiv predsednika Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tamara Trajkovic, Printscreen

Iako Vučić nije bio na Cetinju, iako Vučić nije bio ni u Podgorici, danas je krenula najstrašnija kampanja protiv predsednika Srbije!

Jutros je u hrvatskim u medijima pod kontrolom Mila Đukanovića započeta totalna kampanja protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako on nije ni na kakav način učestvovao u pripremama za ustoličenje mitropolita Joanikija, on je jutros glavna meta, dok niko od tih medija ne napada ni vladu Crne Gore ni Krivokapića ni Abazovića.

Foto: Printscreen

Hrvatski Večernji List, zatim i portal Index, Milova dnevna novina Pobjeda, razni analitičari, napadaju Vučića da je komandovao crnogorskom policijom, da je ustoličio mitropolita Joanikija, da sprovodi velikosrpsku politiku i tako dalje.

Nadovezao se i Đilasov novinar Nenad Kulačin koji na portalu Al Džazire piše kako Vučić proteruje crnogorce iz Beograda.

Sve ovo je zapravo crtanje mete Vučiću na čelu, jer je Srbija svojim snaženjem postala vodeća ekonomska sila na Balkanu što vidi i narod Srbije, ali i svi narodi u regionu, koji su se Srbiji javno zahvaljivali za vakcine, na primer, koje nisu mogle da im obezbede matične zemlje.

Jedno je jasno, ovo je samo početak brutalne kampanje protiv predsednika Srbije i naše države i upravo zato je poziv na jedinstvo koji je predsednik Vučić uputio sada važniji nego ikada pre!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Nisam politicki opredeljena ni za jednu politicku stranku, cak mi je Vucic bio strasno antipatican sve dok nisu poceli da ga jasu i kurta i murta. Kako ga vise pljuju ovi nasi antisrbi poput Kandicke, Biserko, Djikija i ovi iz okruzenja, meni on postaje sve drazi jer oni, ONI oji ga mrze pokazuju da on zaista nesto vredi i nesto dobro cini za drzavu i narod. Oni hvale nase politicare samo kad klece i kad im ljube ruke u kojima drze srbosek, e pa nema vise, nije ovo 1914 niti 1941, nije ni 1991. Dosla su druga vremena i neki novi klinci danas upravljaju starom nacijom i samostalnom drzavom Srbijom. - Oni koji udaraju na Vucica i Srbiju, samo potvrdjuju da smo ispravan narod, dobar narod i napredan narod, da smo na pravom putu. Zivela Srbija i njen predsednik!

    Odgovori
  2. Kerovi laju a vetar nosi.sto vise laju to bolje za SRBIJU.SRBIJA sve naprednija.dok oni laju i reze,sami sebe srozavaju.ZIVELA SRBIJA.

    Odgovori

Ostavite komentar