Rasti stavljena NANOGICA: Počeo je da služi kaznu kućnog pritvora, evo KADA može da se kreće

Naime, on se snimao u liftu, i na snimku se može videti uređaj koji mu je stavljen na nogu i prati njegovo kretanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA IMAGES/Antonio Ahel

Reper Stefan Đurić Rasta neko vreme je proveo u pritvoru zbog posedovanja narkotika, a pre nekoliko meseci je osuđen na kućni zatvor od godinu dana. Sada je pokazao da mu je nanogica i zvanično stavljena.

Prema zakonu, Rasta kao i svi drugi osuđenici koji kaznu služe kod kuće, ima pravo na najmanje sat vremena šetnje izvan kuće, uvek u isto vreme. Ukoliko bude tražio, sud mu može odobriti i da svakoga dana ide na posao, a u izuzetnim slučajevima može da dobije izlaz mimo predviđenog vremena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tokom kućnog zatvora nema ograničenih poseta i može da mu dođe u goste ko god hoće, kad god hoće i da ostane koliko hoće, prenosi “Kurir”.

Podsetimo, reper Stefan Đurić Rasta priznao je da je narkotike koji su u oktobru pronađeni kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora.

FOTO: printscreen/instagram

– Stefan Đurić je nagodbu sklopio s Višim tužilaštvom u Beogradu, koje je vodilo istragu protiv njega i Luke B. zbog trgovine drogom. Međutim, kako nije bilo dovoljno dokaza da je drogu držao radi dalje prodaje, a on je priznao da je držao radi sopstvene upotrebe, sklopljen je sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je dogovoreno da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora – objašnjavao je tada izvor.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar