Porodična DRAMA u Leskovcu: Otac nožem nasrnuo na sina, obojica završili u BOLNICI

Komšije, koje je probudila buka, pričaju da je otac tražio od sina novac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tamara Trajkovic/ Objektiv.rs, E-stock/Stanislav Nedelja

Dvojica Leskovčana, otac i sin, zadobili su lake telesne povrede u porodičnoj raspravi koja se dogodila u petak, u ranim jutarnjim časovima, u leskovačkom naselju Zele Veljković.

Otac V.S.(55) napao je nožem sina A.S.(23) koji je pokušao da se odbrani, pa su nakon obračuna završili u leskovačkom Urgentnom centru gde im je ukazana pomoć.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Obojica su lakše povređeni i nisu životno ugroženi. Radi se o posekotinama i plitkim ubodnim ranama po vratu i telu. Sin je preventivno transportovan u niški Klinički centar i tamo će, zbog jedne povrede u predelu vrata, dodatno biti pregledan od strane maksilofacijalnog hirurga – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

U leskovačkoj policiji nam je rečeno da je otac uhapšen zbog napada na svog sina i majku oštećenog, a da je predmet u nadležnosti Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu.

Prema nezvaničnim informacijama, teže posledice ovog slučaja sprečila je bivša supruga napadača koja je uspela da ih razdvoji i da zaštiti sina od oca sa kojim više ne živi.

Komšije, koje je probudila buka, pričaju da je otac upao u stan, pre nego što je sin krenuo na posao, i od njega navodno tražio novac koji ovaj nije hteo da mu da.

Potom je otac nasrnuo na sina i potegao nož kojim je, uz pretnje i uvrede, zamahivao ka povređenom mladiću, prenose Novosti.

On je u pokušaju da se odbrani posečen i uboden na nekoliko mesta, ali se ova porodična drama srećom okončala bez težih posledica.

BONUS VIDEO:

Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar