ZANIMLJIVO

OVA poznata žena je Radi Manojlović postavila JEDNO pitanje i potpuno joj promenila život

Od tog trenutka ništa više nije bilo isto

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Ivan Dobričić

Pevačica Rada Manojlović proslavila se učešćem u takmičenju “Zvezde Granda”, a godinama kasnije otkrila je ko je zaslužan za to što je ona primećena tada. Kako je navela, jedno pitanje novinarke Simonide Milojković promenilo joj je život.

-Ja sam tokom celog takmičenja, u svakoj emisiji, bila negde pretposlednja, odmah iznad onoga što ispadne. Bila sam kao pozadinac, takmičar iz senke, sve dok se nije desila ta emisija sa Simonidom, kojoj sam i dan-danas zahvalna – rekla je ona u emisiji “Glamur”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Ona mi je, ničim izazvana, tek onako postavila pitanje koje je i nju, ko zna zašto, zanimalo. Pitala me je koga ću da krivim ako ispadnem iz takmičenja. Možda je i ona načula da sam ja tu negde pretposlednja i da se motam oko ispadanja – dodala je pevačica.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Happy

-Ja sam njoj u tom momentu, s neba pa u rebra, rekla istinu, odnosno ono što sam mislila. “Ja neću nikoga da krivim jer sam presrećna što sam i dovde došla, budući da nemam glasače. Za mene nema ko da glasa. Ja sam iz jednog malog sela koje ima ukupno 500 stanovnika. Nemam veliki grad iza sebe. I ko da glasa za mene?” I stvarno se namestilo da su svi bili iz gradova: Leskovca, Niša, Obrenovca, Kragujevca… Svako je bio iz nekog grada, a ja sam bila iz Četereža — otkrila je Rada.

-Posle mi je Žika Jakšić rekao da, dok sam ja to verglala, glasovi su samo počeli da skaču, pa sam se popela na prvo mesto u grupi. Do kraja takmičenja sam posle bila prva ili druga, a tako se i završilo takmičenje jer sam bila druga posle Dušana Svilara. To nikada neću zaboraviti. Žika mi je rekao da su sva sela posle tog mog otvorenog priznanja glasala za mene, a sva sela kada se skupe su veća od velikih gradova. Ne znam koliko ljudi zapravo živi u našim selima, ali ispostavilo se da ih je mnogo – zaključila je ona u “Glamuru”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar