Nazvali su je VELIKIM SOMOM na mrežama: Kad su je videli posle nekoliko meseci, povukli su reči (FOTO)

Postala je lepotica i u velikoj meri vratila samopouzdanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: jesthejemini/ TikTok

Društvene mreže mogu da budu odlično mesti za razonodu sa porodicom, prijateljima i ostalim svetom, ali prisustvo na ovim mrežama takođe sa sobom nosi i razne konsekvence. Možete vrlo lako postati meta uvreda i opaski raznih takozvanih “trolova”.

Jedna od onih koja je prošla kroz neprijatnosti je i influenserka Džes Džemini, koju su zbog bubuljičavog lica mnogi nazivali “velikim somom”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na početku nije obraćala pažnju, ali su odvratni i neumesni komentari vremenom počeli da je nerviraju i osećala se kao da ima manjak samopouzdanja.

Zato je rešila da se uz pomoć određenih tretmana dotera i preobrazi, postavši prava lepotica, a na TikToku je podelila snimke i fotografije “pre i posle”.

@jesthejeminiAmazing what a few months can do #iunderstoodtheassignment #beauty #makeup #glowup #skincare #spooktember #labourday #transformation♬ original sound – taymoneyduh

– Neverovatno šta možete učiniti u roku od nekoliko meseci. Kada sam postala viralna, bila sam “najveći som” na TikToku. Trpela sam užasne uvrede, a onda sam postala uticajna osoba za lepotu. Uradila sam botoks i očistila kožu – navela je ona.

Danas zasita izgleda zapanjujuće, a samopouzdanje joj je drastično poraslo do te mere da je sada prati oko 670.000 korisnika TikToka.

Nakon njene priče o transformaciji, trolova više nije bilo, a svi ostali počeli su da joj pružaju podršku.

Foto: jesthejemini/ TikTok

– Apsolutno si lepa i sa šminkom i bez šminke. Ljudi su samo ljubomorni – jedan je od komentara.

Druga osoba je pak rekla da nije morala da radi transformaciju jer je bila lepa i ranije.

– Neću lagati, bila si mi lepa i onda, bez obzira na sve. No, drago mi je što se sada osećaš samouvereno – naveo je komentator.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar