Kraj DRAME? Otac Britni Spirs zatražio je prekid STARATELJSTVA: “Želim svojoj ćerki sve najbolje”

Pevačica je u žiži javnosti već mesecima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/britneyspears

Na saslušanju u junu, Britni Spirs je rekla sudu da je starateljstvo koje je počelo 2008. godine uvredljivo i ponižavajuće te je zatražila da se ocu oduzme pravo upravljanja imanjem vrednim 60 miliona dolara.

Džejmi Spirs zatražio je od suda u Los Anđelesu da prekine njegovo 13-godišnje starateljstvo nad svojom kćerkom i pop pevačicom Britni Spirs, objavili su  mediji u sredu, prenosi Rojters.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Otac pevačice uputio je u avgustu zahtev sudu u kojem je rekao da je voljan da odustane od uloge staratelja. U novom dokumentu, bio je još jasniji i zatražio od suda da prekine starateljstvo u potpunosti.

Napisao je kako pevačica “ima pravo da sud ozbiljno da razmostri je li srateljstvo potrebno”, te da su se njene okolnosti promenile “utoliko da osnove na kojem mu je dodeljeno strateljstvo možda više ne postoje”, preneli su američki mediji.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

– Želim joj sve najbolje, treba dobiti priliku dokazati se. Verujem da je sposobna sada sama upravljati svojim životom – dodao je Džejmi.

Na saslušanju u junu, Britni Spirs  je rekla sudu da je strateljstvo koje je počelo 2008. godine uvredljivo i ponižavajuće te je zatražila da se njenom ocu oduzme pravo upravljanja njenih imanjem vrednim 60 miliona dolara.

Sudsko ročište za raspravu o zahtevu Britni Spirs zakazano je za 29. septembar u Los Anđelesu.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar